Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

04.01.2013

Концерт талановитої співачки Ярослави - землячки, з Гребінківщини


Ведучим концерту був актор Національного академічного театру ім. Франка, Заслужений артист України Анатолій Гнатюк


Концерт талановитої співачки Ярослави - землячки, з Гребінківщини

«Заметіль-хурделиця над землею стелиться», - такими словами характеризується погода у знаменний, містичний день 12.12.12.

Та незважаючи на негоду, що розбушувалася і у Гребінці, і у Києві, гребінківці відчували себе щасливими, адже їхали до столиці на сольний концерт солістки Національної Філармонії України та Ансамблю Збройних Сил, нашої землячки Ярослави.

І хоча дорога була нелегкою, але поїздка успішною. Земляки з Гребінки, Рудки, Овсюків, Куйбишева Оржицького району вітали Ярославу у чудовому залі Центру культури і мистецтв Служби Безпеки України.

Лідія Борисівна Литвиненко вручила співачці подарунок - запашний коровай урожаю 2012 року. Це вже другий сольний концерт нашої землячки, і знову ведучим концерту був актор Національного академічного театру ім. Франка, Заслужений артист України Анатолій Гнатюк.

Своїм іскрометним гумором, веселими жартами, різдвяними колядками він створив теплу, родинну атмосферу свята, без високопарності і офіціозу. Та головне на концерті - це пісня. І у виконанні Ярослави звучала прекрасна українська пісня - весела і сумна, жартівлива і повчальна.

Виконувала співачка і пісні на вірші відомих українських поетів, і на свої власні вірші. Чудовим фоном для виступу Ярослави була сцена, прикрашена трипільськими символами та вишитими українськими рушниками. Супроводжували артистку ансамбль «Дивограй» Національної Філармонії України (художній керівник - лауреат Національного конкурсу Вадим Чорнокондратенко) та баяніст Національної філармонії Іван Чурилов.

Ансамбль «Дивограй» та Іван Чурилов виступали також з сольними номерами. Подарувала глядачам пісню і колега Ярослави із Ансамблю Збройних Сил України, Заслужена артистка естрадного мистецтва України Христина Охітва. Цікавими були дуетм Ярослави з Лауреатом Національних конкурсів Наталкою Ребрик та Заслуженим артистом України Анатолієм Гнатюком.





У залі було багато представників творчої інтелігенції, які прийшли підтримати молоду співачу. І символічно, що вітали її поети, музикант і художник, як різні грані її величності - Творчості.

Отож, вітали Ярославу поет, член Спілки письменників України, Заслужений діяч мистецтв України Микола Луків, співак, поет, перекладач, Заслужений артист України, Заслужений діяч мистецтв України Віктор Женченко, Народний артист України, професор, член-кореспондент Академії мистецтв України, диригент Національної опери України Іван Гамкало, Народний художник України, професор Володимир Колесников.

Повний фотоальбом: Cольний концерт ЯРОСЛАВИ (12 грудня 2012 рік, м. Київ)

Найдорожчими, звичайно ж, для талановитої артистки були вітання, теплі слова рідних: мами Надії Григорівни, сестри Ніни, лауреата всеукраїнських Культурно-поетичних конкурсів, студентки університету ім. Т. Г. Шевченка, чоловіка Григорія Васильовича Руденка, генерал-майора СБУ, доктора юридичних наук.





Ось і закінчився сольний концерт Ярослави, але глядачі з букетами квітів все підходять до артистки, висловлюють щиру вдячність, побажання успіхів на непростому творчому шляху співачки. Тож і ми, земляки Ярослави, вітаємо й з новорічними та різдвяними святами, бажаємо їй успішних виступів, заслуженого визнання її таланту і любові та вдячності глядачів.

Нагадаємо, що Ярослава Василівна Кривошеєва народилася у селі Рудка Гребінківського району на Полтавщині.



















«Гребінчин край»


Схожі матеріали:
👁 4714
Категорія: Культура
Теги: Дивограй, пісня, Ярослава, співачка, концерт, Київ, сольний концерт, Рудка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ