Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

20.03.2024

Майже чверть мільйона гривень у 2023 році виплачено обдарованим дітям Пирятинської громади


З січня по травень 2023 року стипендію отримали 22 дитини, з вересня по грудень – 25 дітей


Майже чверть мільйона гривень у 2023 році виплачено обдарованим дітям Пирятинської громадиЗ метою підтримки обдарованих дітей, стимулювання їх до навчання, наукової діяльності, творчості та занять спортом Пирятинська міська рада виплачує здобувачам освіти громади стипендію та одноразову грошову винагороду за вагомі здобутки в науці, спорті та мистецтві на обласному, національному та міжнародному рівнях.

Про це повідомляється на сторінці Facebook Пирятинської громади.

З січня по травень 2023 року стипендію отримали 22 дитини, з вересня по грудень – 25 дітей. Одноразову грошову винагороду отримали: 12 учнів за досягнення в науковій діяльності, 7 – за досягнення у мистецтві та 1 – за спортивні досягнення.

Виплати проводились за кошти бюджету громади на загальну суму 243 500 гривень.

Стипендія, одноразова грошова винагорода міської ради присуджується обдарованим дітям, які є учнями або випускниками закладів загальної середньої освіти, вихованцями закладів позашкільної освіти та постійно проживають у Пирятинській міській територіальній громаді.

Стипендії виплачуються протягом навчального року в розмірі від 500 до 1300 грн на місяць в залежності від рівня досягнень.

Програма „Стипендії міської ради обдарованим дітям Пирятинської міської територіальної громади у 2024 році“ затверджена і юні пирятинці отримують винагороду за свою старанність, наполегливість та здобутки.

Пирятинська громада, обдаровані діти


Схожі матеріали:
👁 414
Категорія: Полтавщина
Теги: обдаровані діти, Пирятинська громада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ