Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

13.09.2015

На благодійному концерті на підтримку учасників АТО в Гребінці зібрали 5309 гривень (ФОТО)


Всі зібрані кошти будуть передані на придбання військової амуніції воїнам - землякам учасникам АТО


На благодійному концерті на підтримку учасників АТО в Гребінці зібрали 5309 гривень 12 вересня 2015 року в Гребінківському районному Будинку культури відбувся Благодійний концерт на підтримку учасників АТО на якому було зібрано 5309 грн.

Учнями шкіл міста було організовано волонтерський базарчик.

Цього дня на сцені, виступили творчі колективи та солісти районного Будинку культури, які українською піснею підтримали вірних синів України, які повернулися із зони АТО. Почався концерт із слайдів та відеофільму, представлених нашими земляками - учасниками подій на Сході України та волонтерами, що розповідають про бойові будні, хвилини відпочинку наших воїнів, зустрічі з волонтерами і взагалі - це миттєвості життя на передовій.

На сцену запросили наших героїв -учасників АТО: голову Спілки учасників АТО Андрія Линька, Вячеслава Снігиря, Віктора Бажукова, Валентина Руденка, Ігоря Коваленка, Олександра Сербина. Вони ніяковіли від надмірної уваги, бо не звикли до цього, а весь зал стоячи аплодував героям. Щирі слова воїнів розчулили серця гребінківців. Вони дякували усім, хто їх підтримував у нелегкі часи на Сході, волонтерам, рідним і друзям. Говорили, що найголовніше на війні - це розуміння і підтримка. А найстрашніше - це страх за українських дітей, які, знаходячись поблизу місць бойових дій, постійно в небезпеці.

А потім присутніх у залі своїми патріотичними та ліричними піснями вітають учасники художньої самодіяльності Наталія Мехедова, Олександра Запорожець, Вячеслав Романов, запальні танці дарують хореографічні колективи “Роксолана” та “Фантазія”, авторські вірші читає Тетяна Литвиненко. Збираючи кошти на допомогу воїнам АТО, ведучі провели аукціон-продаж торта та пляшки шампанського.

Глядачам надзвичайно сподобався концерт. На останній пісні виконавцям аплодували стоячи.

Гребінківцям вдалося зібрати 3713 грн., в тому числі учні та вчителі Гребінківської гімназії передали 829 грн. учасникам АТО.

Родзинкою масового заходу в Гребінці стала дискотека у стилі 80-х років. Ще 1596 грн. зібраних від продажу квитків були передали представникам волонтерської організації.

Також, в Будинку культури була створена виставка предметів побуту - "Музей 80-х" , на якій відвідувачі змогли зануритися в атмосферу 80-х років. Тут цікаво було пройтися разом з дітьми, щоб показати їм будильники, касетні магнітофони, програвачі та платівки, діапроектори з діафільмами і багато іншого, що вже стало історією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінчани відвезли гуманітарну допомогу землякам у зону АТО (ФОТО)

Велика подяка дітям місцевих шкіл за участь у ярмарку, їхнім батькам, п/п Осикіна, сім'ї Козодой, Бунько Т., Жукотанській М., учениці ЗОШ №4 Запорожець О., Середі А., Оксані Мирній, Ілоні Линник, Карповичу С.П., директору районного Будинку культури Ільчуку О.В., начальнику відділу культури Запорожець Р.Р. та всім чуйним гребінківцям, які прийшли підтримати наших воїнів.

Всі зібрані кошти були передані на придбання військової амуніції воїнам - землякам учасникам АТО.

Як повідомив мобілізований Андрій Линько, кошти частково були витрачені на придбання:
• спальний мішок - 515 грн. (1 шт.)
• військовий дощовик - 250 грн. (1 шт.)
• балаклава - 77 грн. (1 шт.)
• термобілизна - 600 грн. (1 компл.);
• цукерки - 150,75 грн.;
• цигарки - 544 грн.;
• перчатки тактичні - 150 грн. (1 шт.);
• кофе - 80 грн. (2 шт. по 40 грн.);
Всі, хто долучився до благодійної мистецької акції, зробив не лише добру справу, а й посприяв патріотичному вихованню молоді, довів, що робити добро – це просто, а виграє від цього Україна.

Щира вдячність Людмилі Мехедовій та усім організаторам цього концерту та інших заходів, проведених для благородної мети-допомоги воїнам АТО.

Це об’єднує і дарує віру у перемогу.
Ми на своїй землі і правда з нами,
Хай стане сили, поможи нам Боже...
В ім’я отих, котрі на смерть стояли За свою землю і за нас із вами,
Ми вірим: Україна переможе!
(Марина Жукотанська).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Дискотека в стилі 80-х

 



Дискотека в стилі 80-х

 



Дискотека в стилі 80-х

 



"Музей 80-х" - виставка предметів побуту

 



"Музей 80-х" - виставка предметів побуту

 



"Музей 80-х" - виставка предметів побуту

 



"Музей 80-х" - виставка предметів побуту

 



"Музей 80-х" - виставка предметів побуту

 



"Музей 80-х" - виставка предметів побуту

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 2085
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Фото, Гребінка, Будинок Культури, АТО, концерт




Всього коментарів: 4

0
1 Cat   (14.09.2015)
Організатором даного заходу є волонтер МЕХЕДОВА ЛЮДМИЛА. їй окрема подяка і низький уклін за зроблену роботу по підготовці даного міроприємства. flower


0
2 nikolau55   (14.09.2015)
А де ж фото Мехедової Людмили??? Гребінка повинна знати своїх героїв у обличчя!!!


0
3 Cat   (14.09.2015)
nikolau55  , її всі знають smile


0
4 Admin   (14.09.2015)
В статті є пункт: "ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ..." там і знайдете відповідь на своє запитання

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ