Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

19.11.2015

На Гребінківщині обрали нове керівництво ради ветеранів


Валентин Михайлович Неруш одноголосно обраний головою Гребінківської районної громадської організації ветеранів


Неруш У роботі IX конференції Гребінківської районної організації ветеранів взяло участь 96 делегатів від первинних ветеранських організацій Гребінківщини. Звітно - виборча конференція відбувалася у залі районного будинку культури.

Окрім делегатів у роботі конференції взяли участь голова районної ради В.М.Зінченко, голова райдержадміністрації В.В.Роспопов, керівники організацій та підприємств, інші запрошені. Згідно процедури, були обрані президія, мандатна комісія, інше.

Спочатку присутні заслухали звіт голови районної ради ветеранів В.М.Неруша. Він зокрема говорив, що черговий звітний період мав певні особливості. Перед ветеранською організацією стояло чимало питань, пов'язаних з життям і діяльністю ветеранів Гребінківщини.

Були розроблені і працювали різноманітні комплексні програми діяльності організації. Якщо щось із запланованого і не вдалося втілити в життя, то лише через брак коштів. Ветерани і пенсіонери беруть активну участь у суспільно - політичному і громадському житті району. Голова районної організації ветеранів подякував керівництву району, головам сіл, керівникам підприємств, фермерам та приватним підприємцям за налагоджену співпрацю, за підтримку і допомогу ветеранам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новообрані депутати Гребінківської райради не змогли обрати голову

Не припиняється пошукова робота. Активну діяльність у цьому напрямку ведуть учні Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 під керівництвом С.П.Карповича.

Тісно співпрацює організація ветеранів із Гребінківським територіальним центром, центральною районною бібліотекою, іншими організаціями.

Вшанували хвилиною мовчання тих ветеранів війни і праці, кого уже немає серед живих.

Після виступу голови розпочалося жваве обговорення доповіді.

З цього приводу висловили свою думку Л А. Безвиненко, С.П. Карпович, В.М. Михолат, Г.П. Коваленко, П.П. Басенко та інші. Говорилося проте, що роботу наших ветеранв високо оцінює обласна організація ветеранів. Адже Районна організація ветеранів Гребінківщини проводить велику виховну і патріотичну роботу.

Піднімалося багато важливих питань, зокрема, що стосуються фінансування, діяльності, а також створення, так званих, соціальних ліжок при райлікарні для самотніх хворих та знедолених людей.

Під час конференції виступив і голова райдержадміністрації В.В. Роспопов. Він високо оцінив роботу районної організації ветеранів в цілому та активну громадянську позицію і діяльність голови організації В.М. Неруша. Пообіцяв свою підтримку у питанні вирішення збільшення фінансування діяльності організації, яке буде вирішуватися при формуванні бюджету району на наступний рік.

Також повідомив голова РДА, що зараз спільно із відповідними"службами вирішується питання створення, так званих, соціальних ліжок. Кошти на це будуть виділятися із районного, міського та сільських бюджетів.

Після обговорення і виступів делегати конференції перейшли до виборчих питань. Спершу були обрані члени ради ветеранів, потім проголосували за членів президії ради ветеранів. Не було розбіжностей і під час обрання голови ветеранів районної організації ветеранів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці розпочали свою роботу новообрані органи місцевого самоврядування

Оскільки делегати конференції одноголосно визнали роботу районної організації ветеранів за звітний період як задовільну, тож і вирішили доручити діючому голові Валентину Михайловичу Нерушу продовжити очолювати дану організацію. Його ж було обрано і делегатом на обласну конференцію.

Під час роботи конференції було розглянуто ще одне важливе питання. Ветеранські організації Гребінківщини, такі як, приміром, ветеранів Афганістану, чорнобильців та інших вирішили, що варто було б створити одну спільну організацію - Асоціацію громадських організацій району, для координації дій, для злагодженої роботи, і, головне, для кращої реалізації законних прав ветеранів Гребінківщини.

Голова Гребінківської спілки ветеранів Афганістану В.І.Колісніченко виступив з пропозицією обрати головою цієї асоціації В.М. Неруша, як активного громадського діяча, мудрого і досвідченого керівника великої ветеранської організації району. Цього разу голосували керівники та представники громадських організацій - учасників асоціації ветеранських організацій Гребінківського району. Кандидатура була підтримана одноголосно.

Бажаємо успіхів новообраному керівництву районної організації ветеранів. Так тримати!
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1444
Категорія: Суспільство
Теги: неруш, Гребінківщина, рада ветеранів




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ