Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

21.01.2012

Не бійся стоматолога, якщо поганий запах з рота



Не бійся стоматолога, якщо поганий запах з рота

Ти приваблива, розумна, енергійна, позитивна, спортивна, комунікабельна... І усе добре, коли б не запах... Неприємний запах з рота.

Досить поширене захворювання називається галітоз. І догляд за зубами, жувальна гумка, на жаль, не завжди можуть допомогти впоратися з цією хворобою.

Неприємний запах з рота найчастіше виникає із-за неправильного харчування, хвороби зубів, носоглотки, шлунково-кишкового тракту, вживання спиртних напоїв, паління і неправильного використання засобів гігієни.

Надмірність перетвори на норму. Що потрібне для чищення зубів? Звичайно, зубна щітка і паста! Виявляється, це далеко не повний набір. Бажано обзавестися щіточкою для чищення мови (на нім стільки шкідливих бактерій!). Дуже корисно користуватися флосами - спеціальними зубними нитками. Ниточкою слід чистити зубки після кожної їди. І запам'ятай: ялозити зубною щіткою по зубах потрібно не менше 2 хвилин.

Не бійся стоматолога, якщо не хочеш виглядати в очах оточення нечепурою. Нерідко причиною неприємного запаху з рота є карієс і хвороби ясен.

Не їж що потрапило! Асорті "гамбургер картопля фрі газована вода" - отрута для твого шлунку. Втім, ці продукти шкодять навіть окремо і сприяють появі неприємного запаху з рота.

Пройди повне обстеження. Якщо не допомагають вищеперелічені прийоми - копай глибше. У небезпеці можуть бути: легені, шлунково-кишковий тракт, печінка. Тут без консультації лікаря не обійтися.

Полощи рот трав'яними настоями (м'ята, меліса, ромашка). Процедуру полоскання по можливості повторюй кілька разів в день. Міцний зелений або чорний також борються із запахом.

Пий мінеральну воду, яка теж здатна "заглушити" неприємні аромати.



Схожі матеріали:
👁 1223
Категорія: Здоров'я
Теги: стоматолог, запах з роту, зубний лікар, зубна щітка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ