Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

19.10.2015

Полтавка заспівала для рідного села (ФОТО)


Солістка Полтавської обласної філармонії зібрала своїх шанувальників на Гребінківщині


Олена Білокінь18 жовтня 2015 року в приміщенні Ульянівського сільського Будинку культури, Гребінківського району (Полтавщина) для своїх земляків заспівала Заслужена артистка України Олена Білоконь, як завжди, вона чарувала глядачів чудовим голосом та проникливим виконанням українських пісень.

Ще з дитинства співачка марила сценою та мріяла вийти на неї як сольна виконавиця і відтоді аж до закінчення школи була переможницею серед солістів-вокалістів як на районних оглядах і конкурсах, так і на обласних.

Життя Олени Олексіївни тісно пов'язане з Гребінчиним краєм. Тут вона зустріла добрих, привітних людей, які допомагали у непростому перетворенні з маленької дівчинки, що дуже любила співати, у талановиту артистку, яка отримала державне визнання.

Навчалася в студiї при Нацiональному заслуженому академiчному українському народному хорi iм. Г.Верьовки.

У 1997 році в числі кращих вокалістів пiсенно-танцювального ансамблю «Полтава» доля подарувала їй подорож до Варшави і Рави Руської, м.Февiзано, що в Iталiї та Австрiї, де мала унікальну можливість доторкнутися до вічних джерел народної пісні, познайомитися з талановитими виконавцями та подарувати власну пісенну майстерність глядачам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З добром в душі, та коханням в серці!

14 вересня 2009 року отримала звання «Заслужена артистка України».

 

 

2012 року був випущений альбом “Від серця до серця” (20 пісень) та відбувся сольний концерт в палаці дозвілля “Листопад”.

В 2014 році закінчила інститут культури та здобула другу вищу освіту за спеціальністю “Музичне мистецтво”. Також випустила альбом “Музика любові” та підтвердила сольним концертом в ПД “Листопад”.

В 2015 році відбувся концерт “Моя земля” у супроводі національного президенського оркестру України.

 


Олена Білокінь співає з душею, співає для людей і в своєму репертуарі має немало пісенних перлин рідного краю: про Україну, рідну хату, маму і тата, людське добро і щирість, калину, кохання… Своїм талантом, яким нагородив її Господь, вона дарує людям радість та натхнення на достойні звершення в ім'я нашої неньки-України.

Завжди охоче бере участь у різноманітних творчих зустрічах, організовує сольні концерти, із задоволенням йде на контакт з глядачем, адже найбільше її бажання – своєю піснею зробити світ кращим, а людей – добрішими.

Також у концерті взяв участь шоу-балет "Flash" (м.Полтава), та лауреат Всеукраїнського конкурсу артистів естради, лауреат Республіканського конкурсу читців імені Т.Г.Шевченка, дипломант першого ступеня Всеукраїнського конкурсу сатири і гумору «Вишневі усмішки» - Наталія Іванченко.

 





Шоу-балет "Flash"




Шоу-балет "Flash"




Шоу-балет "Flash"




Шоу-балет "Flash"




Шоу-балет "Flash"

 

 

 

 

 

 






Наталія Іванченко - майстер художнього слова, високопрофесійна
і різнопланова артистка, з багаторічним артистичним стажем





Шоу-балет "Flash"




Шоу-балет "Flash"











Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 1936
Категорія: Культура
Теги: концерт, Полтавщина, Наталія Іванченко, Гребінка, Олена Білокінь




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ