Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

18.08.2016

Полтавський Держгеокадастр виділив землю 29 атовцям із Гребінки


Дозволи на розроблення проектів землеустрою військовим передав Вадим Чувпило


Полтавський Держгеокадастр виділив землю 29 атовцям із Гребінки29 учасників війни на Сході України отримали земельні наділи в Гребінці Полтавської області. Дозволи на розроблення проектів землеустрою військовим передав Вадим Чувпило, в.о.начальника Держгеокадастру в Полтавській області. Захід відбувся у рамках робочого візиту керівника в Гребінку 17 серпня.

– Сьогодні з робочим візитом, відвідав один з найвіддаленіших з районих центрів Полтавщини – Гребінку. З поміж інших виробничих питань, завдяки злагодженій роботі місцевої влади та Головного управління Держгеокадасту у Полтавській області, 29 бійців АТО отримали земельні наділи. 

Це традиційний захід, який підтверджує, що показники ефективності роботи не у статистиці, а у свідомості задоволених такою роботою громадян, – прокоментував Вадим Чувпило на сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, понад 200 учасників війни на Сході України отримали документи на право власності земельними ділянками місяць тому в Полтаві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині триває місячник безпеки дорожнього руху

Землю учасникам війни на Сході України передав полтавський фахівеь із енергетики та екологічних питань Геннадій Сікалов та Віктор Якович Манжос, у минулому начальник ІІ відділу Полтавського обласного військкомату.
 


 


 

 


Схожі матеріали:
👁 1144
Категорія: Новини Гребінки
Теги: АТО, учасники, земля




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ