Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

06.04.2017

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман зустрівся із представниками Асоціації об'єднаних територіальних громад


5 квітня відбулася робоча зустріч міського голови Олексія Рябоконя з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом


Міський голова Пирятина зустрівся з Прем’єр-міністром України5 квітня відбулася робоча зустріч міського голови Олексія Рябоконя у складі Правління Асоціації об’єднаних територіальних громад з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом. Про це Grebenka.com повідомили у  Пирятинській міській раді.

Голову Уряду було поінформовано про мету створення, головні завдання та напрямки діяльності Асоціації як на національному, так і на регіональному та місцевому рівнях.

Відбулося конструктивне і продуктивне обговорення ключових питань реформування місцевого самоврядування: законодавче забезпечення, фінанси, земельні відносини, освіта.

Досягнуто домовленість щодо налагодження постійної взаємодії Асоціації з Урядом з питань практичного впровадження реформ.

„Зростання місцевих бюджетів і здатність місцевої влади вирішувати проблеми людей та надавати якісні послуги свідчить про успіх реформи з децентралізації та вдалість обраної моделі.“ - наголосив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Він також позитивно оцінив взаємодію лідерів об'єднаних територіальних громад щодо обміну власним досвідом вирішення проблем та упровадження сучасних практик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині під час спалювання сміття загинув 81-річний чоловік

Прем’єр-міністр зауважив, що реформа з децентралізації не зупиняється. Зміни до законодавства, що напрацьовуються, зокрема щодо дооб’єднання територіальних громад, є кроками вперед. У свою чергу Уряд цілковито відданий підтримці реформи з децентралізації.

„Як Прем’єр-міністр і вся наша команда ми будемо й далі підтримувати місцеве самоврядування, розвивати децентралізацію влади для того, щоб ви стали успішні. Наголошую – ми на вашій стороні. Ми будемо забирати будь-які перепони“, – підкреслив Володимир Гройсман.







Схожі матеріали:
👁 940
Категорія: Полтавщина
Теги: Гройсман, Прем’єр-міністр, пирятин, новини Гребінки, міський голова




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ