Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

02.08.2018

У Гребінці обрали переможців конкурсу на найкращий благоустрій


Номінація "Кращий благоустрій серед будинків приватного сектора”: І місце-будинок Сердюк Ніни Петрівни, вул. Затишна, 1 (премія 3 тис. грн.)


У Гребінці обрали переможців конкурсу на найкращий благоустрійОсь уже кілька років в Гребінці до Дня міста проходить огляд-конкурс на кращий благоустрій території підприємств, установ, організацій, багатоквартирних будинків та будинків приватного сектору Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади.

17 липня на виконання рішення виконкому Гребінківської міської ради №108 від 13.04.2018 року оголошено цьогорічний огляд-конкурс. Часто люди цікавляться, для чого він потрібний. Мета огляду-конкурсу - поліпшення благоустрою міста та сіл громади, залучення підприємств, установ, організацій та жителів громади до участі у спільній роботі з благоустрою, озеленення та покращення санітарного стану будівель, прилеглих та дворових територій, активізація діяльності органів громадського самоврядування, міських служб в питанні облаштування та належного утримання житлових територій.

Конкурс проводиться в таких номінаціях: “Кращий благоустрій прилеглих територій серед підприємств, установ та організацій", “Кращий двір серед багатоквартирних будинків", “Кращий будинок серед багатоквартирних будинків”, “Кращий благоустрій серед будинків приватного сектора".

Спеціальна конкурсна комісія відвідала організації, багатоквартирні будинки та приватні садиби, керівники та жителі яких вирішили взяти участь у конкурсі.

Відвідали управління соціального захисту населення райдержадміністрації, Гребінківську дистанцію колії, багатоквартирні будинки по вулицях Шевченка, Магістральній, Незалежності, Полтавській. Радіє душа, що у Гребінці є такі ентузіасти, які щодня дбають про красу на території де працюють та проживають. Відчувається, що багато сил та здоров’я віддають вони і квітникам, і клумбам, і створюють чистоту і затишок на території.

В управлінні соцзахисту в основному, жіночий колектив. Дбайливими жіночими руками висаджені і доглянуті троянди, посаджені дерева, квітують чорнобривці, петунії.

Керівник дистанції колії Олександр Васильович Шкурко і сам може розповісти про кожний сорт троянди, що росте на клумбі, про кожне фруктове дерево. А жителька багатоквартирного будинку по вулиці Незалежності Антоніна Володимирівна Задорожна розповідає, що минулого року їх будинок вже брав участь у конкурсі. Отриману премію використали на придбання паркану для квітників та двох зручних лавочок. Планує, щоб всі квітники були обгороджені низенькими акуратними парканами.

В будинку по вулиці Шевченка за отримані у минулому році кошти придбали дитячу гойдалку та гірку. Цьогоріч на території розбили ще кілька квітників, яскраво розфарбували дитячий майданчик.

Чистота і порядок і на території ОСББ “Добробут", де головою правління Ю. П. Копилов. Облаштований будинок і прилегла територія. Під’їзди відремонтовані, вхід до під’їздів викладений плиткою, клумби оформлені у сучасному дизайні, встановлені бордюри і розширений під'їзд до будинку. Зрозуміло, що в домі є господарі, які самі відповідають за стан свого будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці розпочався конкурс на кращий благоустрій (ФОТО)

На основі всього побаченого, конкурсна комісія зробила свої висновки і розподілила місця серед учасників огляду-конкурсу з благоустрою.
 
Номінація “Кращий благоустрій прилеглої території серед підприємств, установ та організацій”: І місце - не присуджене; II місце - управління соціального захисту населення РДА (премія 5 тис. грн.), Ill місце - Гребінківська дистанція колії (премія 3 тис. грн.).

Номінація “Кращий двір серед багатоквартирних будинків”: І місце - ОСББ "Добробут" (премія 10 тис. грн.), II місце - будинок по вул. Шевченка, 73 (премія 5 тис. грн.), Ill місце розділили будинок по вул. Незалежності, 1/1 та ОСББ “Сезон-2016’’ (премія по 3 тис. грн.).

Номінація "Кращий благоустрій серед будинків приватного сектора”: І місце-будинок Сердюк Ніни Петрівни, вул. Затишна, 1 (премія 3 тис. грн.), II місце розділили садиби Галетніної Валентини Василівни, вул. Чернишевського, 11 та Філімонової Валентини Юріївни, вул. Городищенська, 126 премія по 2 тис. грн.).

Щиро дякуємо усім ентузіастам, тим, хто створює красу і затишок у рідному подвір’ї, у рідному місті. Адже любов до Батьківщини починається з любові до рідного дому. І любов ця повинна бути дієвою.

Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1456
Категорія: Новини Гребінки
Теги: благоустрій, багатоквартирний будинок, Кращий благоустрій




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ