Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

25.06.2013

Всеукраїнська акція «Нові стандарти – нова школа» на Полтавщині


Делегація Гребінківського району вsдвідала Шишацький район в рамках Акції "Нові стандарти - нова школа"


Всеукраїнська акція «Нові стандарти – нова школа» на Полтавщині

Делегація Гребінківського району вsдвідала Шишацький район в рамках Акції "Нові стандарти - нова школа"

18 червня 2013 року  делегація  Гребінківського району у складі  в.о. начальника відділу освіти , молоді та спорту Гребінківської РДА   Бігун Наталії Олексіївни ,  завідуючої  райметодкабінетом, директора  Кулажинської ЗОШ І – ІІІ  ступенів, директора Тарасівської ЗОШ І – ІІІ ступенів відвідали Шишацький район з метою вивчення  закладів до впровадження нового Державного стандарту  в 5-х  та 2-х класах.

Делегацію зустрічали: начальник відділу освіти, молоді та спорту Шишацької РДА, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту, завідуючий районним методичним кабінетом.

Було відвідано:  Куйбишевську ЗОШ І ст.,  Баранівську ЗОШІ – ІІ ст.,  Яреськівську ЗОШ І-ІІІ ст ім.,  Сагайдацьку ЗОШ І –ІІІст.

Освітяни Гребінківщини  відзначили належний санітарно – гігієнічний  стан відвідних навчальних закладів; високий рівень організації харчування  (здешевлення  харчування  сільських шкіл здійснюється  за рахунок спонсорської  допомоги  місцевих  КСП),  слід  відзначити  стан  харчування  дітей  у Баранівській  ЗОШ І – ІІ ст., де  вартість харчування  складає 15 копійок.

Навчальні заклади Шишацького району достатньо оснащені комп'ютерною технікою: забезпеченість шкіл НКК складає 78%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мітинг-реквієм з нагоди Дня Скорботи відбувся у Гребінці

Заслуговує на увагу  рівень кадрового забезпечення  для організації навчально - виховного процесу у 2 та 5  класах, зокрема вчителями інформатики та іноземної мови .

Підсумовуючи  роботу  під час круглого столу  освітяни Шишацького та Гребінківського районів  дійшли  до  спільної думки в питанні  оцінювання учнів  5-х класів, починаючи з 1 вересня 2013 -2014 навчального року.

Освітяни Гребінківщини  дійшли до висновку:  навчальні заклади Шишацького району готові до впровадження Державного стандарту у 2-х та 5-х класах  в 2013 – 2014 навчальному році.  





20 червня 2013 року працівники освіти Чутівщини  в рамках  Всеукраїнської акції «Нові стандарти – нова школа» з метою вивчення  стану готовності  ЗНЗ району  до впровадження  нового Державного стандарту початкової, базової та повної загальної середньої освіти в 2-х та 5-х класах  відвідали загальноосвітні навчальні Гребінківського заклади  району.

Делегація  освітян  Чутівщини у складі: начальника  відділу освіти, молоді та спорту Чутівської РДА  Павленко  Мілани  Андріївни,  представника  ОІПППО Токаренко Надії Миколаївни, директора Чутівської  ЗОШ І – ІІІ ст. , директора Чапаєвської  ЗОШ  І-ІІ ст., відвідала Гребінківску гімназію,  Короваївську ЗОШ І – ІІІ ст., Тарасівську ЗОШ І – ІІІ ст. і відзначила  належний стан  підготовки  до впровадження  нового Державного стандарту: 
• достатню оснащеність закладів освіти комп'ютерною технікою ( відвідані  навчальні заклади 100% забезпечені  навчальними комп'ютерними комплексами); 
• забезпеченість  кваліфікованими педагогічними кадрами для здійснення  навчально – виховного процесу у 2- му та 5 – му класах, зокрема  вчителями інформатики та іноземної мови; 
• 100% доступ  до швидкісного інтернету, наявність сайтів; 
• організація гарячого харчування учнів;
• медичного обслуговування;
• створення належних санітарно – гігієнічних умов.
Освітяни Чутівщини  відзначили  наявність усіх можливостей для впровадження здоров'я збережувальних технологій у школах району.

Гості  відвідали спортивний комплекс, музей Євгена Павловича Гребінки та музей хліба в Тарасівській ЗОШ І – ІІІ ступенів.

Як підсумок було проведено круглий стіл з метою обміну досвідом  між учасниками  Акції  «Нові стандарти – нова школа»  з питань  підготовки  та роботи закладів освіти  в умовах  впровадження нових Державних стандартів початкової та базової середньої освіти.

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1307
Категорія: Суспільство
Теги: Нові стандарти – нова школа, Шишаки, акція, освітяни, Гребінка, освіта. Бігун




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ