Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

14.11.2020

З наступного року на Полтавщині відключать дротове радіомовлення


Тепер бабусі й дідусі інформацію отримуватимуть із гаджетів, телевізорів і комп’ютерів, у кого вони є


З наступного року на Полтавщині відключать дротове радіомовленняЦе складно уявити, проте з нового року на Полтавщині, де найбільше в Україні сіл і хуторів, припинить роботу дротове радіомовлення. Так вирішив надавач послуг — товариство «Укртелеком». Начебто, дротове радіо стало непопулярним.

Тепер бабусі й дідусі інформацію отримуватимуть із гаджетів, телевізорів і комп’ютерів, у кого вони є. А також за умови, що в усіх селах буде інтернет.

Покищо він є не скрізь. Та й далеко не всі селяни вміють користуватися комп’ютерами. А телебачення у сільській місцевості також не завжди відповідає критеріям якості.

Проте нічого не вдієш, така дійсність. Наприкінці минулого року згідно з офіційними даними, на Полтавщині функціонувало близько 23 тисяч радіоточок, а з 1 січня 2021 року радіо на стіні можна буде побачити тільки у квартирах жителів Полтави. Для них, покищо, зробили виключення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із 14 листопада Полтавщина у «помаранчевій зоні» та з карантином «вихідного дня»

І все таки, не віриться, що дротове радіо перестали слухати. Для багатьох літніх людей радіоточка на стіні була й нянькою, і джерелом розваг та найсвіжішої інформації. За яку, до того ж, не треба було багато платити.

«Урядовий кур’єр»


Схожі матеріали:
👁 672
Категорія: Полтавщина
Теги: Укртелеком, дротове радіомовлення




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ