Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.04.2019

Балюстради із штучного мармуру: їх особливості


Балюстрада потрібна для комфорту і безпеки, окрім цього, вона залучає до себе увагу гостей


Такий вид декору з'явився в європейській архітектурі в епоху Ренесансу, в Італії. Балюстрада з штучного каменю була легшою, ніж аналоги з природного каменю, вона простіша у виготовленні, що розширювало її використання в архітектурі будов. Підприємство "БетоноРим" пропонує балюстради з штучного мармуру. Балюстрада несе не лише декоративне навантаження - вона виконує і захисну функцію. Її встановлюють на сходах, терасах, композиціях фонтанів. Витонченість балюстрадам надає балясина.

Підприємство "БетоноРим" завжди готове зробити будь-який інтер'єр таким, що запам'ятовується. У каталогах компанії https://betonorim.prom.ua/ представлена велика кількість моделей.


Балюстради із штучного мармуру
 

Балюстради і їх особливості

Розкішні і вишукані сходи і балюстради завжди вважалися одними з ключових елементів в архітектурі. Саме вони частенько і привертають максимальну увагу до себе. У компанії "БетоноРим" ви завжди можете замовити готові балюстради або ж окремі деталі. Головною особливістю балюстради є те, що вона здатна перетворити прості сходи на справжній витвір мистецтва.

Що ж представляє собою даний елемент архітектури? Це спеціальна огороджуюча конструкція з балясинами, яка сполучена між собою горизонтальними поручнями. Відмітимо, що балюстрада потрібна для комфорту і безпеки, окрім цього, вона залучає до себе увагу гостей. Досить часто її прикрашають всілякими скульптурами, вазами і так далі. Тоді балюстради виглядають ще більш привабливіше. При облаштуванні будинків в класичному стилі балюстрада є невід'ємним атрибутом, що відбиває бездоганний смак свого власника.

Балюстради від компанії "БетоноРим"

Якщо інтер'єр вашого будинку витриманий в класичному стилі, і ви хочете це підкреслити, ви звернулися за адресою. У "БетоноРим" ви завжди можете замовити такі елементи архітектури, як:
  • повністю укомплектовані балюстради
  • балясина
  • тумби
  • поручні
  • підстави балюстрад.
Підприємство "БетоноРим" виготовляє вироби з штучного мармуру, які вигідно доповнять і розставлять необхідні акценти у вашому інтер'єрі, а також прослужать вам упродовж довгих років. Використовуваний в ході роботи матеріал стійкий до зовнішньої дії і зберігає свій первинний зовнішній вигляд упродовж тривалого терміну.

Схожі матеріали:
👁 711
Категорія: Прес-реліз
Теги: балясина, Архітектура, поручні, мармур, Балюстради




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ