Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.11.2013

Через власну безпечність чоловік ледь не загинув під колесами потяга


Чоловіка було госпіталізовано до лікарні з діагнозом забій лівого плеча та грудної клітини


Через власну безпечність чоловік ледь не загинув під колесами потяга

25 листопада до лінійного відділу на ст. Основа УМВС України на Південній залізниці надійшло повідомлення про те, що близько 21-00 на 20 кілометрі перегону «18 км.-ст. Лосєве» потягом було травмовано чоловіка.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група лінвідділу. Як з’ясувалося, 31-річний харків’янин, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, сидів на ящику сигнальної установки на небезпечній відстані від залізничної колії.

Побачивши людину поблизу колій, машиніст електропоїзду негайно застосував екстрене гальмування з подачею звукових сигналів, але наїзду уникнути не вдалось.

Чоловіка було госпіталізовано до лікарні з діагнозом забій лівого плеча та грудної клітини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На станції Гребінка затримали парубка, який у потязі вчинив крадіжку телефону за 9000 гривень

Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувано та розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту) КК України. Наразі проводиться досудове розслідування.

Правоохоронці вкотре нагадують громадянам про необхідність дотримання правил безпеки на об’єктах залізниці. Беспечність та нехтування елементарними заходами безпеки може призвести до трагічних наслідків.

СЗГ УМВС України
на Південній залізниці

 

Схожі матеріали:
👁 968
Категорія: Актуально
Теги: Південна залізниця, чоловік, Потяг, колія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ