Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.02.2017

Дебати - 2017


У грі взяли участь команди 24 районів області


Дебати - 2017Протягом двох днів 24-25 лютого 2017 року команда «Надія» Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 у складі учнів 10 класу Мойсеєнка Владислава, Язловецького Дмитра та учениці 11 класу Круть Аліна  (керівники учителі історії Терещенко О.М. та Лимар І.Г.), брала участь у обласних змаганнях інтелектуальної гри «Дебати» україномовного треку, які проходили на базі Полтавського  юридичного інституту Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого. У грі взяли участь команди 24 районів області.

Тема відбіркового раунду: «Ця палата вважає, що основною причиною зміни клімату є діяльність людини», фіналу: «Ця палата вважає, що розвиток інтелекту людства викликає занепад загальнолюдської моралі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінчанка стала переможницею у ІІ відбірковому етапі конкурсу «Змагаймось за нове життя!»

У першому відбірковому раунді команда «Надія» виграла у команди "Юнніт" Гоголівської ЗОШ І-ІІІ ст., а у другому - у команди «Енергія» Миргородської спеціалізованої школи І–ІІІ ступенів № 5. У півфіналі наші учні поступилися команді «Дайвери» Карлівської гімназії ім. Ніни Герасименко, посівши ІІІ призове місце.

Наша команда була нагороджена дипломом та сертифікатами. Щиро вітаємо учасників і тренерів команди з вдалим виступом на обласних змаганнях і бажаємо подальших успіхів!

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.












 
За матеріалами, відділу освіти. молоді і спорту Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1030
Категорія: Шкільний екран
Теги: Гребінка. освіта, ЗОШ № 4, 2017, шкільний екран, дебати




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ