Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.07.2020

Деякі чоловіки не міняють нижню білизну 20 років


Опитування також показало, що у багатьох випадках покупки насправді є подарунками на день народження,


Одна з компаній по виробництву нижньої білизни провела соціологічне опитування з приводу переваг чоловіків. Виявилось, що деякі представники сильної статі купують нові труси раз в 5 років, а хтось робить ці покупки через кожні 20 років.

Цікаві результати соціологічного опитування були отримані одним з компаній-виробників нижньої білизни у Великобританії. Ці дані публікує видання The Sun. Деякі чоловіки користуються однією і тією ж нижньою білизною по 20 років. Можна легко собі уявити, на який стан можуть перетворитися боягузи, які носять і пруть такий довгий період часу. І хоча такі дивні звички є у незначної кількості британських чоловіків, вони все одно дивують.


Деякі чоловіки не міняють нижню білизну 20 років
 

Тим більше, якщо врахувати, що більшість чоловіків Туманного альбіону купують нові труси кожні 5 років.

Опитування також показало, що у багатьох випадках покупки насправді є подарунками на день народження, Різдво або по яких-небудь інших приводах. Більше 40% чоловіків признаються, що труси для них купують партнери, а більше 35% представників сильної статі все ще залежать в цьому питанні від своїх мам. Причому йдеться не про дітей або підлітків, а про людей молодих і середнього віку. Автори опитування назвали отримані результати "депресивними".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які чинники провокують розвиток целюліту

"Чоловіки не замислюючись викидають гроші на різного роду дорогі штучки, але ігнорують відділи магазинів, де продається нижня білизна, - розповів засновник фірми Нік Клінч (Nick Clinch).
 
- Це все рівно, що купувати Ferrari і заправляти його пісною олією замість високоякісного бензину. У мене просто розривається серце спостерігати за величезною кількістю жінок, що бродять в магазинах і підбирають труси для своїх партнерів, яким більше 40 або 50. Це ганьба, чоловікам треба переглянути відношення до власного зовнішнього вигляду".


Схожі матеріали:
👁 627
Категорія: Актуально
Теги: Нижня білизна, чоловічі труси, труси чоловічі, чоловічі боягузи




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ