Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.04.2018

Для суб’єктів господарювання АПР


Оголошується конкурс


Для суб’єктів господарювання АПРРайонна конкурсна комісія з визначення учасників для надання фінансової згідно Програми розвитку та підтримки аграрного комплексу Гребінківського району за пріоритетними напрямками на період до 2020 року оголошує конкурс у 2017 році за напрямками: «Відшкодування витрат вартості доїльного обладнання та обладнання переробки, зберігання молока», «Стимулювання розвитку бджільництва», «Компенсація вартості витрат, що понесені на посадку плодово-ягідних насаджень» та інші.

Вказана Програма, Порядок використання коштів та перелік документів, які необхідно подавати до районної конкурсної комісії для компенсації витрат по напрямкам знаходяться на сайті Гребінківсьної райдержадміністрації – структурні підрозділи - відділ агропромислового розвитку райдержадміністрації.

Відповідно до Порядку використання коштів обласного та місцевого бюджетів на виконання заходів Програми розвитку та підтримки аграрного комплексу Гребінківського району за пріоритетними напрямками на період до 2020 року (затвердженого рішенням шостої сесії сьомої сесії районної ради від 05.08 2016 року), Комісія розпочинає приймання заявок на участь у конкурсі та документів, що додаються до них, з дня оприлюднення оголошення, а закінчує за 5 днів до останнього засідання Комісії (27 листопада 2017 року).

Засідання конкурсної комісії проводиться кожної першої декади місяця по мірі надходження документів.

Документи приймаються за адресою: м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, 1. Відділ агропромислового розвитку Гребінківської райдержадміністрації. Тел. для довідок 91-6-70.
 

Схожі матеріали:
👁 802
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: господарювання, Конкурс




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ