Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.06.2019

Домени і їх різновиди


Доменне ім'я — це унікальне ім'я для сайту, яке прописується замість числової IP адреси


Будь-який користувач, що замислився про створення власного сайту, повинен уважно віднестися до підбору домену. Доменне ім'я — це унікальне ім'я для сайту, яке прописується замість числової IP адреси. Красивий домен легко запам'ятовується і допомагає замовникам швидше дізнаватися той або інший ресурс.

Різновиди доменів і особливості їх отримання

Що таке домен і для чого він потрібен? При виборі цього параметра важливе не лише саме ім'я, але і рівень домену, а також зона, до якої він привласнюється. У цих поняттях досить складно розібратися новачкові, тому він може звернутися по допомогу на спеціалізований ресурс, який займається підбором і впровадженням доменних імен.


Домени і їх різновиди
 

Сам доменний запис влаштований таким чином, що в нього входять усі рівні вкладеності домену (зони, в яких він функціонує). Таким чином досягається унікальність домену. Запис доменних зон здійснюється справа наліво, а як розділення записів використовуються крапки.

Різновиди рівнів доменів:

кореневий домен (він знаходиться на нульовому рівні та обізнається порожнім записом або точкою (.));

перший рівень (регіональний або національні домени, наприклад, ru, su, so, ua та ін., а також тематичні - com, org, net, також існують імена першого рівня, які включають елементи національного алфавіту, — рф і ін.);

другий рівень (ті ж домени, які отримуються через спеціалізовані компанії, але ціни на них встановлені залежно від приналежності до того або іншого домену першого рівня);

третій, четвертий і т. д. (можна купувати або створювати самостійно (на базі другого рівня) без проходження процедури реєстрації).

Чому важливо звернутися в спеціалізовані компанії при купівлі домену?

Компетентні сервіси займаються комплексною перевіркою, реєстрацій і трансфером доменів, тому кожен замовник зможе з їх допомогою знайти для себе найбільш відповідне рішення незалежно від типу вибраного ресурсу і його призначення. Розширені інструменти підбору допоможуть знайти краще ім'я, яке розкриє увесь потенціал замовника і допоможе йому вести свій бізнес найефективніше.

Таким чином, сам клієнт не витрачає час на підбір і впровадження домену, а отримує готовий спектр пропозицій відповідно до своїх основних запитів.

Схожі матеріали:
👁 835
Категорія: Прес-реліз
Теги: Різновиди доменів, домен, Доменне ім'я




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ