Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.12.2015

Екскурсія до локомотивного депо


20 листопада десятикласники Гребінківської гімназії відвідали найбільше підприємство на Гребінківщині


Екскурсія до локомотивного депо20 листопада десятикласники Гребінківської гімназії разом зі шкільними керівниками Калайтан Надією Михайлівною та Петрусенко Ольгою Петрівною відвідали найбільше залізничне підприємство Гребінківщини – локомотивне депо.

Екскурсію проводив Даценко Микола Андрійович. Разом з ним ми відвідали різні цехи:  це і дизель-агрегатний, і експлуатаційний, і колісний, і ковальний та багато інших. Учні бачили, як працюють величезні агрегати, як обслуговують їх робітники. Звичайно, більшістю професій зацікавилися наші хлопці.

Але й дівчатам було до чого придивитися: це робота в медичному пункті, лабораторії, інформаційному пункті . До речі, сам Микола Андрійович – психолог на підприємстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ульяновська ЗОШ: "Нумо, хлопці та дівчата!"

Учні побували і в його кабінеті. Там дуже затишно – все навіює спокій і відпочинок. Задача психолога – давати поради робітникам, знімати втому і стрес. Це дуже важливо, бо кожна робота потребує максимальної уваги і відповідальності.
Гребінківська гімназія


Схожі матеріали:
👁 1216
Категорія: Шкільний екран
Теги: учні, Гімназія, локомотивне депо




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ