Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.01.2024

Електронна черга в Центрах обслуговування платників


Сервіс електронна черга створено задля комфорту платників податків!


Електронна черга в Центрах обслуговування платників

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомляють, що тримаючи вектор на поліпшення якості та умов надання послуг платникам, Державна податкова служба України продовжує перетворення на цифровий сервісний орган.

Внаслідок оновлення і модернізації програмно-апаратного комплексу Контакт-центру ДПС запроваджено дистанційний запис для отримання послуг в Центрах обслуговування платників (далі – ЦОП) – електронну чергу.

Створена система керування чергами та потоками в ЦОП сприятиме коректному розподілу осіб, які звертаються за отриманням адміністративних послуг, та запобігатиме їх скупченню.

Платники податків Полтавщини мають можливість звернутись до Контакт-центру ДПС, щоб здійснити попередній запис до ЦОП, обрати необхідну адміністративну послугу та визначити зручні дату і час візиту, не витрачаючи зайвого часу на очікування в черзі.

Сервіс електронна черга створено задля комфорту платників податків!

Головне управління ДПС у Полтавській області

 

Схожі матеріали:
👁 490
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: електронна черга, Центр обслуговування платників




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ