Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.09.2023

Електронні ваги для великих тварин


Для правильного зважування важливо, щоб ваги стояли рівно


Ветеринарні ваги 4BDU150 VET
 
Ветеринарні клініки, розплідники та кінологічні клуби нерідко потребують надійних ваг для зважування великих порід тварин, зокрема собак. Звичайні ваги не підходять для цієї мети через малий розмір платформи. Зразок якісного обладнання для таких потреб — підлогові електронні ваги угорського бренду Momert.

Технічні особливості

Платформенні ваги Momert 6681 призначені для зважування тварин максимальною вагою до 100 кілограмів включно. Вони зручніші та точніші у вимірюваннях ніж механічні. Завдяки компактному розміру їх можна використовувати не лише в спеціалізованих закладах, а і в домашніх умовах.

Ваги зручні та надійні у використанні завдяки таким характеристикам:
  • наявний індикатор перевантаження;
  • градація шкали складає 100 г;
  • автоматичне відключення;
  • датчик критично низького заряду батареї;
  • літієвий акумулятор у комплекті.
Датчик перевантаження відразу попередить про надмірну вагу тварин, що допоможе запобігти можливому збою у роботі пристрою. Дрібна градація шкали гарантує високу точність вимірювань. Це дозволяє ретельно відстежувати вагу домашнього улюбленця. Таким чином, на вагах Momert 6681 можна зважувати не лише великі та середні породи, а й дрібних тварин або цуценят. Діапазон до 100 кг суттєво розширює можливості щодо зважування.

Через певний час після використання ваги самостійно виключаються, що перешкоджає швидкому падінню заряду акумулятора. Ваги оснащені якісним літієвим акумуляторним елементом, що забезпечує тривалий період автономної роботи обладнання. Спеціальний індикатор попередить вас про низький рівень батареї.

Електронні ваги для великих тварин Momert 6681

Переваги моделі

Ваги Momert 6681 виготовлені з деревини — екологічно чистого та довговічного матеріалу. При неналежному догляді (захисті від вологи та механічних пошкоджень) цей прилад може прослужити багато років. Для кращої зносостійкості платформа покрита захисним шаром. Запах і вигляд дерева не викличе у тварини негативних відчуттів, на відміну від штучних матеріалів.

Для правильного зважування важливо, щоб ваги стояли рівно. Для цього вони забезпечені регульованими опорами. Таким способом, гарантується стабільне положення тварини на платформі.

Важливою характеристикою є опція усереднення ваги, адже тварина зазвичай не може стояти спокійно весь час, необхідний для зважування. Для цього підлогові ваги оснащені тензодатчиками. Це спеціальні сенсори, які реагують на зміну навантаження. Вони допомагають точно визначити вагу непосидючого улюбленця, мінімізуючи можливу похибку. Це особливо важливо для ветеринарної практики.

Електронні ваги для великих тварин Момерт мають рідкокристалічний дисплей розміром 80 мм, тому результат видно відразу. Фіксувати вагу тварини можна у різних системах обчислень: кілограмах, фунтах, стоунах. Це доречно, якщо потрібно оформляти документи міжнародного зразка. Програмне забезпечення ваг дозволяє запам'ятати попередній показник маси, що важливо, якщо ви ведете графік приросту.

Купувати електронні ваги краще у спеціалізованому магазині, оскільки там продукція має сертифікати якості та гарантійне обслуговування. Всі вимірювальні прилади, які пропонує інтернет-магазин biovet.ua проходять метрологічну повірку. Ми надаємо необхідні документи встановленого зразка. Сайт пропонує ваги для тварин у доступному ціновому діапазоні. Наш консультант відповість на всі запитання щодо технічного обслуговування та використання.

Схожі матеріали:
👁 292
Категорія: Прес-реліз
Теги: Ветеринарні ваги, Платформенні ваги, електронні ваги




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ