Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.06.2013

Фахівці ДП «Полтавастандартметрологія» з успіхом розробляють файли формату IES


Будь-який освітлювальний прилад можна описати просторовим розподілом сили світла


Фахівці ДП «Полтавастандартметрологія» з успіхом розробляють файли формату IES

У центрі випробувань електричних ламп та технологічного обладнання, який діє при ДП «Полтавастандартметрологія», вже кілька років поспіль розробляють файли формату IES.

Кожен виробник світильників чи дизайнер інтер’єрів знає, що це невід’ємна складова його діяльності, без якої неможливо змоделювати роботу того чи іншого світильника у різних ситуаціях.

Справа в тому, що будь-яке приміщення може здаватися комфортабельним або ні, в залежності від рівня освітлюваності і кольоровості випромінювання джерел світла. Тож спершу лампочка чи світильник проходять випробовування у спеціальній чорній кімнаті.

Будь-який освітлювальний прилад можна описати просторовим розподілом сили світла (фотометричним тілом), яким і керуються при створенні файлів у форматі IES (існують і інші формати, але вони розповсюджені значно менше).

Формат IES, розроблений Світлотехнічним товариством Північної Америки. Він підтримується більшістю професійних світлотехнічних програм, які дають змогу змоделювати світильники для зовнішнього та внутрішнього освітлення в різних ситуаціях, дозволяють максимально наближено до реального втілення, розраховувати і створювати світлотехнічні проекти по освітленню будь-яких об’єктів. Зокрема, йдеться про такі відомі програми, як DIALux, Relux, Lightscape, 3D Studio Max, 3D Studio Viz та інші.

Точність файлів IES грунтується на достовірності і точності виміряних характеристик освітлювального приладу. Центр випробувань електричних ламп та технологічного обладнання ДП «Полтавастандартметрологія» має всі технічні можливості для створення таких файлів найвищого рівня, що можуть максимально якісно відтворювати світлотехнічні проекти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрити громадянина у зберіганні наркотиків правоохоронцям допоміг службовий собака

Державне підприємство «Полтавастандарт-метрологія» ‑ чи не єдине підприємство в Україні, де цю послугу підтверджують офіційно завіреними протоколами випробувань, що переконливо свідчить про її високу точність. Лише з початку року фахівцями підприємства було розроблено більше 30 IES файлів.

Отже, виробники освітлювальних приладів, які не мають можливості самостійно провести світлотехнічні вимірювання своєї продукції і сформатувати файли в форматі IES, відтепер можуть звернутися за допомогою до ДП «Полтавастандартметрологія».

Якщо Вам необхідно розробити нестандартний оригінальний світильник, визначитися з типом, кількістю і розташуванням штучних джерел світла у приміщенні, створити економне, зручне та ефективне освітлення, звертайтеся до нас! З нашою допомогою Вам вдасться без зусиль втілити в життя найсміливіший світлотехнічний проект!

ДП «Полтавастандартметрологія»


Схожі матеріали:
👁 1061
Категорія: Актуально
Теги: освітлювальний прилад, Полтавастандартметрологія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ