Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.09.2019

Фліп-Флоп портрети своїми руками: технологія створення


Як зробити Фліп-Флоп в домашніх умовах


У світі набирають популярність Фліп-Флоп картини, це недивно, вони виглядають оригінально і яскраво. Що це таке, як робити Фліп-Флоп портрети своїми руками і чи можливо це, чи є схожа техніка? Щоб створювати Фліп-Флоп портрети своїми руками, не треба ніяких творчих здібностей.

Що це за напрям

Новий напрям у виробах своїми руками - портрети в техніку Фліп-Флоп. Це можуть бути портрети людей, домашніх улюбленців, зображення кольорів, що завгодно. При цьому зазвичай вистачає двох простих кроків:
  • вибрати фото і замовити основу;
  • отримати набір і діяти по інструкції.
Суть в тому, що на полотно особливим чином наноситься вибране зображення, потім замовник вдома розфарбовує білий лист так, як йому надумається, а далі за допомогою спеціальної плівки знімає ту частину фарби, яка закриває майбутню картину. У результаті виходить білий портрет на яскравому кольоровому фоні. У наборі буде усе необхідне, включаючи акрилові фарби.


Фліп-Флоп портрети своїми руками


Це недешеве задоволення, якщо є бажання порадувати близьких таким подарунком, доведеться розщедритися, але це буде оригінальний подарунок, який точно не припадатиме пилом удома.

Ще один момент - такі картини можна робити будь-якого розміру, підбирати будь-які кольори, вимальовувати на листі будь-які візерунки, але дрібні деталі промальовувати безглуздо. Вони або загубляться на тлі самої картини, або змусять її втратити чіткість.

Як зробити Фліп-Флоп в домашніх умовах

Інструкція, як зробити Фліп-Флоп самому, нескладна:
 
1. Насамперед вибирається потрібне фото і обробляється у фотошопі так, щоб вийшла чорно-біла картинка з чіткими контурами, без відблисками.

2. Картинку, що вийшла, відносять в друкарню і замовляють трафарет, бажано на клейкій основі. Можна також пошукати трафарети в деяких магазинах для творчості.

3. Натягують на раму полотно, за допомогою будівельного степлера. Раму роблять з будь-яких міцних рейок.

4. Далі готують желатин - на кухоль окропу одну столову ложку желатину. Перед вживанням треба як слід остудити.

5. Полотно просочують желатином, щоб він краще натягався і не пропускав фарбу. Це зручно робити руками.

6. Надлишки желатину знімають. Краще узяти ніж і обережно зняти тупою його стороною зайвий желатин або скористатися пластиковою лінійкою.

7. Наступний крок - грунтовка полотна. Мають бути два шари грунту і рекомендують робити його білим, але за бажання можна зробити будь-якого кольору.

8. Коли все просохне - наклейку наклеюють на полотно. Вона повинна приклеїться рівно, не пузирившись і не морщившись. Тут теж допоможе лінійка для розгладження.

9. Усе це за смаком розфарбовують і чекають висихання.

10. Прикладають монтажну плівку і знімають таким чином трафарет. Коли немає плівки можна обережно зняти руками.

Якщо немає бажання возитися, можна виготовити трафарет, обробити потрібні частини листа воском, а решту зафарбувати аквареллю. Але це буде тільки стилізація.

Тепер, коли зрозуміло, як самому зробити Фліп-Флоп, портрет коханої тваринної або близької людини в техніці Фліп-Флоп своїми руками, буде виготовити нескладно. Це буде незабутній подарунок, зроблений самостійно або доповнення до домашньої колекції виробів, головне, запастися усім необхідним, а далі все вже вийде.

Схожі матеріали:
👁 1256
Категорія: Прес-реліз
Теги: Фліп-Флоп, намалювати картину, картини




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ