Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.07.2014

Голова Полтавської ОДА Віктор Бугайчук зустрівся з представниками Генштабу Збройних Сил України


На зустрічі йшлося про те, що на потреби оборони рішенням Полтавської облради виділено 5 мільйонів гривень


Голова Полтавської ОДА Віктор Бугайчук зустрівся з представниками Генштабу Збройних Сил України

У сьогоднішній зустрічі взяли участь також  перший заступник голови Полтавської обласної ради Володимир Марченко та військовий комісар Полтавського обласного військового комісаріату Борис Павлов.

На зустрічі йшлося про те, що на потреби оборони рішенням Полтавської облради виділено 5 мільйонів гривень і тепер стоїть питання їх оптимального використання.

Крім того, Віктора Бугайчука повідомив, що, завдяки допомозі великих промислових підприємств, середнього та малого бізнесу, небайдужих громадян, на потреби Полтавського батальйону територіальної оборони та міліцейських спецпідрозділів, які беруть участь в АТО, витрачено уже близько двох мільйонів гривень.

Закуповувалися бронежители, одяг, взуття, білизна, прилади нічного бачення тощо. З огляду на те, що гроші, зібрані благодійниками,  часом потрапляють до  несумлінних людей, керівництво області вирішило гуманітарну допомогу військовим збирати через обласний підрозділ всеукраїнської громадської організації "Товариство сприяння обороні України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині немає заможніх сімей

Також вирішено створити піклувальну раду, до участі в якій залучити  керівників великих промислових підприємств, відомих громадських діячів, чия чесність та патріотизм поза підозрою. Піклувальники визначатимуть  пріоритети в фінансуванні потреб батальйону територіальної оборони та інших спецпідрозділів та перевірятимуть  витрачання коштів.



Схожі матеріали:
👁 1202
Категорія: Актуально
Теги: Голова Полтавської ОДА, Збройні Сили України, Віктор Бугайчук, Генштаб




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ