Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.12.2017

Гребінківська школа №1: Новий рік


21 грудня була проведена новорічна програма для учнів початкових класів


Гребінківська школа №1: Новий рікНовий рік… Найбільше задоволення приносить не саме свято, а його очікування та підготовка до нього. І немає значення, скільки тобі років, тому що це найяскравіше свято дитинства – з ялинкою, танцями, піснями, подарунками, веселими перетвореннями, Дідом Морозом та Снігуронькою. Ніщо не може зрівнятися з новорічним святом, коли оживають казкові герої.

У Гребінківській ЗОШ І – ІІІ ступенів №1 були організовані новорічні святкові заходи для учнів та їх батьків.

21 грудня була проведена новорічна програма для учнів початкових класів, яка складалася з хороводів, конкурсів та інсценізованих новорічних казок. Красиві костюми, артистизм учасників та дитяча зацікавленість зробила дійство новорічною казкою, на якій вручив подарунки сам Дід Мороз із Снігуронькою. Приємно здивував гостей свята виступ батьків учнів 3 класу Степаненка Володимира Петровича та  Обруч Людмили Михайлівни. Це новорічне дійство розкрило таланти  не тільки наших дітей , а і їхніх батьків.

Цього дня був проведений також і ранок для учнів 5-7 класів. Присутні мали можливість здійснити цікаві подорожі у країну  Казок, взяти участь у конкурсах та потанцювати.

21 грудня відбувся також новорічний вечір для старшокласників з привітаннями Діда Мороза та Снігуроньки, а також новорічними програмами від кожного класу. Було приємно дивитись на змістовні виступи учнів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічна казка в Мар'янівській школі імені Є.П. Гребінки

Новий рік – радісне чарівне свято, яке назавжди залишиться у наших спогадах, як світлий промінчик у повсякденному житті, що приносить добрий настрій, багато усмішок та щасливих хвилин.

Ми дуже вдячні батькам, які не залишилися байдужими й зробили усе можливе для того, щоб принести таку довгоочікувану радість дітям.
 
Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1


Схожі матеріали:
👁 1034
Категорія: Шкільний екран
Теги: школа, Новий рік, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ