Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.11.2017

Гребінківська школа №4: Тиждень зарубіжної літератури


З 23 жовтня по 27 жовтня проходив тиждень зарубіжної літератури


Гребінківська школа №4: Тиждень зарубіжної літературиЗ 23.10 по 27.10.2017 року проходив тиждень зарубіжної літератури.

У рамках тижня було заплановано ряд заходів, метою яких стало: поглибити знання школярів про зарубіжних письменників, викликати в учнів інтерес до читання, організувати пошукову і самостійну роботу учнів за визначеними темами.

Протягом пяти днів учні демонстрували творчі здібності, ерудицію, приймали активну участь у різних конкурсах та вікторинах.

Діти випустили стіннівки, в яких відобразили своє бачення різноманітних сторінок зарубіжної літератури. Була оформлена експозиція з кросвордів, ребусів, шарад, цікавих фактів з історії літератури. Школярі середніх класів взяли участь у конкурсі малюнків за творами зарубіжних письменників.

Було проведено інформування на тему: "Як виникла книга", вікторину "У казки на гостинах"(5класи), літературно-спортивний квест у 6-7класах, усний журнал "З Україною в серці" для учнів 9-11класів.

Під час проведення  таких заходів учні дізнались багато цікавого про життя і творчість письменників, збагатили свої знання про кращі твори світової літератури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська школа №4: Міжнародний день шкільних бібліотек

В.О.Сухомлинський вбачав одне з головних завдань школи в тому, щоб "кожен крок до знань був гордим злетом птаха, а не стомленою ходою знесиленого мандрівника, який ледь тягне за спиною важку ношу". Тому тижні зарубіжної літератури саме і відкривають перед нашим вихованцями можливість такого злету.

 

Гребінківська школа №4: Тиждень зарубіжної літератури

 

Гребінківська школа №4: Тиждень зарубіжної літератури

 

Гребінківська школа №4: Тиждень зарубіжної літератури



Схожі матеріали:
👁 988
Категорія: Шкільний екран
Теги: школа №4, зарубіжна література, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ