Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.10.2019

Гребінківську громаду відвідав народний депутат Максим Березін


Міський голова обговорив з народним депутатом питання подальшого функціонування пологового відділення Гребінківської ЦРЛ


27 вересня 2019 року Гребінківську об’єднану територіальну громаду відвідав народний депутат України Максим Березін. Міський голова Віталій Колісніченко обговорив з народним депутатом актуальні питання розвитку громади і питання подальшого функціонування пологового відділення Гребінківської районної лікарні та запропонував ознайомитися з об’єктами соціальної сфери.


Гребінківську громаду відвідав народний депутат Максим Березін


Міський голова Віталій Колісніченко разом з Максимом Березіним відвідали новостворений заклад дошкільної освіти «Барвінок» та Опорний заклад ЗОШ І-ІІІ ст. №4. Також побували у приміщенні початкової школи Гребінківської гімназії, Інклюзивно-ресурсному центрі та закладі дошкільної освіти «Веселка».

У міському будинку культури відвідали заняття танцювального колективу «Забава» та ознайомилися з роботою відділу освіти та відділу культури і туризму Гребінківської міської ради.


Гребінківську громаду відвідав народний депутат Максим Березін


Оглянули територію КП «Спортивний комплекс м.Гребінка», який потребує значної державної фінансової підтримки та реконструкції. Під час зустрічі народному депутату презентували книги, видавництво яких профінансовано за рахунок бюджету об’єднаної громади, зокрема і книгу «Моя, твоя і наша казка», авторами та ілюстраторами якої стали наші школярі.

Схожі матеріали:
👁 710
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Гребінка, народний депутат, Максим Березін




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ