Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.02.2020

Інструктивно-методичні наради


Про стан здійснення методичної роботи у закладах дошкільної освіти


25 лютого 2020 року у відділі освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради відбулася нарада для керівників закладів загальної середньої освіти та їх заступників “Деякі питання підвищення кваліфікації педагогічних працівників”, на якій був обговорений перелік  суб’єктів надання освітніх послуг щодо підвищення кваліфікації педагогів та особливості складання індивідуального плану підвищення кваліфікації.


Інструктивно-методичні наради


Також проведено нараду для керівників ЗДО “Про стан здійснення методичної роботи у закладах дошкільної освіти” при завідувачу методичним кабінетом, на якій було заслухано звіти керівників та методистів ЗДО м. Гребінка “Теремок” (Водоп’ян С.В.) та “Веселка” (Ірклієнко Т.А.).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Здобутки на Чемпіонаті Полтавської області з легкої атлетики

Ті форми методичної роботи, що проводилися, не тільки демонстрація майстерності педагогів, це присвята кожній дитині, це непереборне прагнення покращити буття кожного дошкільняти, дати надію на майбутнє, захистити світ дитини.

Інструктивно-методичні наради


Адже саме для них, наших любих малюків, педагогічі колективи закладів дошкільної освіти підвищують свій професіоналізм, створюють відповідні умови для їх всебічного розвитку.


Інструктивно-методичні наради
 
 
Інструктивно-методичні наради

 

Схожі матеріали:
👁 610
Категорія: Шкільний екран
Теги: методичні наради, Гребінка, теремок, ЗДО




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ