Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.05.2019

Як правильно вибрати сучасний велосипед


Розміри велосипеда мають бути прямо пропорційні розмірам тіла спортсмена-любителя


Купівля велосипеда для кожної дорослої людини є досить серйозним рішенням і кроком. Продиктовано воно тільки любов'ю до цього виду спорту і прагненням хоч трохи до нього причаститься. Якщо Ви мрієте придбати надійний і якісний велосипед за прийнятною ціною, то Вам неодмінно слід звернути свою увагу на велосипеди WINNER. Вони відрізняються високою надійністю вузлів, прекрасними комфортними показниками і мають змішану комплектацію, що дозволяє зробити цінову планку виробів доступнішою.

У ніші "бюджетних" моделей для початківців велосипеди WINNER займають досить сильні позиції, оскільки усі відповідальні вузли укомплектовані якісним японським устаткуванням, яке забезпечує максимальну надійність і безпеку кожного виробу.

велосипед winner


У інтернет-магазині «PMV» представлений широкий і об'ємний модельний ряд велосипедів winner.

Вибирання цього спортивного засобу пересування звичайно ж не просте. Є три основні критерії, по яких воно здійснюється: передбачуваний стиль їзди (міські велодоріжки, бездоріжжя, підкорення гірських висот), розмір бюджету і індивідуальні параметри (вік, ріст і вага).

Ера вело-спеціалізації почалася з моменту виходу у "світ" першого гірського велосипеда.

І сучасний велотранспорт вже підрозділяється на категорії:
  • дорожній;
  • шосейний;
  • туристичний;
  • кросовий;
  • гірський;
  • підростковий;
  • екстремальний
Тому так важливо перед купівлею ретельно розглянути усі можливо передбачувані маршрути поїздок на велосипеді.

Питання бюджету, що виділяється для купівлі велосипеда не втрачає своєї актуальності ніколи. І стоїть на другому місці після вибору категорії, оскільки різниця у вартості між цими видами велосипедів може бути колосальною. Тому, вибравши категорію, варто розглянути усі переваги і "мінуси" моделей того або іншого бренду. Це допоможе визначитися з ціною-якістю.

І останнє, розміри велосипеда мають бути прямо пропорційні розмірам тіла спортсмена-любителя. Правильно підібраний розмір рами забезпечить максимальний комфорт і безпеку велосипедиста.

 Менеджери і консультанти інтернет магазину «PMV» готові по телефону відповісти на усі питання, що цікавлять, допомогти з вибором і прийняти замовлення з доставкою у будь-який куточок країни.

Схожі матеріали:
👁 861
Категорія: Прес-реліз
Теги: купити велосипед, велосипед winner, велосипед




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ