Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.10.2017

Явка на місцевих виборах склала понад 48%, порушень, які можуть вплинути на результати, не було – «Опора»


За даними спостерігачів «Опори», суттєвих порушень, які можуть вплинути на результати виборів не було


Вибори ОТГУ громадянській мережі «Опора» у неділю ввечері повідомили, що явка виборців під час місцевих виборів в низці об’єднаних територіальних громад станом на 20:00 29 жовтня склала 48,2%. Про це йдеться у повідомленні на сайті організації.

Також, за даними спостерігачів «Опори», суттєвих порушень, які можуть вплинути на результати виборів не було.

«У цілому, спостерігачі «Опори» відзначають, що безпосередньо ними не було зафіксовано суттєвих порушень, які можуть вплинути на результати виборів на дільницях.Разом з тим спостерігачі рапортують про незначні порушення на 13,6% ДВК», – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відвідуваність на виборах в трьох ОТГ на Полтавщині станом на 20.00

За даними «Опори», на момент завершення дня голосування з’явилися поодинокі повідомлення від спостерігачів про підвезення виборців до дільниць – Харківська і Запорізька області. Серед порушень основною була видача виборцям бюлетенів без пред’явлення паспорта, додали спостерігачі, а також – фотографування бюлетенів, помилки та неточності у них.

Схожі матеріали:
👁 1275
Категорія: Актуально
Теги: вибори, ОТГ, опора




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ