Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.05.2021

Корм для свиней за цінами від виробника


Застосування комбікормів дає багато переваг в домашніх умовах


Свиня в домашньому господарстві цілком може забезпечити всю сім'ю м'ясом на кілька місяців вперед. Головне, правильно її годувати. Фахівці компанії ЕВТ https://evt-west.com.ua/ завжди готові допомогти власникам домашніх тварин підібрати оптимальний варіант, розповісти про особливості ветеринарної дієтології.

Правильно розроблена збалансована рецептура комбікормів (зерно, білок рослинного і тваринного походження, вітамінно-мінеральні добавки, біологічно-активні речовини) для різних груп сільськогосподарських тварин, з використанням унікальної технології виробництва забезпечує повне поверхневе і внутрішнє знезараження зерно сумішей. За рахунок ретельно підібраній рецептурі і збалансованості інгредієнтів, вироблений корм повністю забезпечує потребу тварин і птиці в білках, жирах, вуглецю, вітамінах, мікро-і макроелементів, і забезпечує отримання високої продуктивності.
 
Застосування комбікормів дає багато переваг в домашніх умовах

Комбікорм для свиней

Сучасна переробна промисловість випускає кілька десятків найменувань комбікормів для свиней.

При цьому вони можуть бути двох видів:
 
Повнораціонні з маркуванням «ПК 5Х-Х» або сухі «СК Х», де Х - числове значення, в залежності від цільового призначення конкретного раціону і його складу. Використовуються в чистому вигляді, а також в приготуванні мішанок. Являють собою корм, який повністю задовольняє потреби свиней. До складу входять всі поживні елементи, мінерально-вітамінні премікси, амінокислоти. Не вимагають організації додаткового харчування.

Комбікорми-концентрати. Нерідко їх називають БМВД - білково-мінеральні вітамінні добавки, так як в складі основну питому вагу відводиться протеїнам, мінералам і вітамінам. Використовується в складі мішанок, для збагачення комбікорму або зерносуміші для свиней, приготованих своїми руками.

Корми роблять розсипними і гранульованими. При цьому розмір фракції може бути дуже різним.

Застосування комбікормів дає багато переваг в домашніх умовах:
 
✔️ Економія часу і місця. Повнораціонні корми мають такий склад, що крім них свиням нічого не потрібно. Це економить час годування, а крім того дозволяє компактно використовувати складські приміщення.

✔️ Впевненість в збалансованій дієті. Правильно підібраний комбікорм забезпечує існуючі харчові потреби свиней з урахуванням їх фізіології: від поросяти до дорослого виробника. Крім того є спеціальні рецепти для відгодівлі.

✔️ Великий вибір. Можна придбати не тільки повнораціонні корми, а й концентрати.


Схожі матеріали:
👁 286
Категорія: Прес-реліз
Теги: Комбікорм, свиня, БМВД, білково-мінеральні вітамінні добавк, концентрати




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ