Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.03.2018

Кулажинська школа: Підкорюємо нові вершини


Цьогоріч учні Кулажинської школи вперше взяли участь у конкурсі «Змагаймось за нове життя»


Кулажинська школа: Підкорюємо нові вершиниЦьогоріч учні Кулажинської школи вперше взяли участь у конкурсі «Змагаймось за нове життя», присвяченому Лесі Українці, який від початку зародився одночасно в Севастополі, Сімферополі та Ялті, а пізніше до  кримчан з різних районів півострова приєднувалися й представники Києва, Одеси, Львова, Глухова, Луганська, Івано-Франківська, Коломиї, Волині, Полтавщини.

Конкурсанти з Кулажинської школи відразу ж продемонстрували свої неабиякі акторські здібності, талановите декламування творів поетеси та неординарний, сучасний підхід до висвітлення сторінок життя та творчості Лесі Українки.

Робота Острянської Юлії, учениці 9 класу (керівник Ткаченко Анастасія Сергіївна) здобула перемогу в районному етапі Конкурсу в номінації «Аудіовізуальний твір» та була надіслана до оргкомітету в м. Полтава на відбірковий етап.

З поміж тисячі дисків високоповажне журі Конкурсу мало обрати найкращі роботи, відзначити найоригінальніші підходи, виділити найдостойніших переможців. Приємну звістку одного березневого дня приніс дзвінок з оргкомітету Конкурсу «Змагаймось за нове життя!».

Кулажинська школа: Підкорюємо нові вершини
 

Керівнику Юлії повідомили, що їх аудіовізуальний твір під назвою «Слово, моя ти єдиная зброє…» здобув 1 місце на відбірковому етапі Конкурсу в м. Полтава, де було представлено більше тисячі робіт з усієї України та навіть з-за кордону, відтак учасницю та її вчителя-наставника запросили на фінальний етап Конкурсу (нагородження переможців) до м. Чернівці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулажинська школа: Юні таланти акторської гри

Поїздка до Буковини виявилася напрочуд вдалою. Окрім маси позитивних емоцій, подарованих на гала-концерті в Чернівецькій обласній філармонії, де проходило нагородження переможців, невеличка делегація з Кулажинської школи отримала і чудові враження від екскурсії до університету імені Юрія Федьковича та музею Ольги Кобилянської. Вдосталь насолодилися і прогулянками чарівним старим містом, яке так і випромінювало доброзичливість і затишок.

Кулажинська школа: Підкорюємо нові вершини
 

На згадку про незабутній вік-енд у Чернівцях та неочікувану, але таку бажану перемогу у Всеукраїнському конкурсі залишилося безліч яскравих фотографій, знаменний кубок та маса позитивних вражень.


Кулажинська школа: Підкорюємо нові вершини


Кулажинська школа: Підкорюємо нові вершини

Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 897
Категорія: Шкільний екран
Теги: учні, Кулажинці, Конкурс, Змагаймось за нове життя




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ