Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.02.2020

Містобудування, планування територій, природокористування, права людини, законність...


18 лютого відбулося спільне засідання постійних комісій з питань містобудування, планування територій, будівництва...


В рамках підготовки до проведення 31 сесії міської ради депутати активно працюють в профільних депутатських комісіях.

18 лютого відбулося спільне засідання постійних комісій з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування та з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та ЗМІ.


Засідання постійних комісій


Було узгоджено порядок денний та детально розглянуто проєкти рішень, що виносяться на розгляд 31 сесії. Зокрема депутати заслухали звіт про реалізацію Договору про співробітництво територіальних громад в частині делегування повноважень у сфері ведення Реєстру територіальних громад в 2019 році.

Також розглянули проєкти рішень про внесення змін до штатної чисельності та штатних розписів; про затвердження та про розробку детальних планів території та 24 проєкта рішень із земельних питань. Комісії одноголосно рекомендували до затвердження на сесії розглянуті проєкти рішень.


Засідання постійних комісій


19 лютого відбулося засідання постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, зв’язку та сфери послуг.

Депутати розглянули проєкт Положення про порядок закріплення майна комунальної власності Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на праві господарського віддання або оперативного управління, яке розроблено з метою визначення правового режиму майна та підвищення ефективності майнових відносин у сфері управління комунальним майном Гребінківської ОТГ.

Засідання постійних комісій


Також розглянули проєкт рішення Про врегулювання питання управління багатоквартирними будинками та їх обслуговування у Гребінківській міській об’єднаній територіальній громаді. Проєктом затверджується Порядок списання з балансового обліку Гребінківського ККП багатоквартирних будинків. Розглянуті проєкти рішень рекомендовано до розгляду та затвердження.

31 сесія Гребінківської міської ради відбудеться 27 лютого о 14.00.


Засідання постійних комісій


Схожі матеріали:
👁 494
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: природокористування, засідання постійних комісій, планування територій, права людини, Гребінка, містобудування, Законність




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ