Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.09.2018

На Гребінківщині оголошено конкурс на заміщення вакантної посади дільничного офіцера поліції


Для отримання більш детальної інформації звертатись до Гребінківського ВП ГУНП


На Гребінківщині оголошено конкурс на заміщення вакантної посади дільничного офіцера поліціїОголошується конкурс на заміщення вакантної посади дільничного офіцера поліції! Набір проводиться з 17 вересня 2018 року.

Для участі у конкурсі Вам необхідно завітати до сайту Головного управління Національної поліції в Полтавській області та перейти за посиланням з позначкою (про набір) та заповнити електронну анкету, що надає Вам можливість розпочати участь у конкурсі, після чого діяти згідно інструкцій, які надійдуть на вказану Вами при реєстрації адреси електронної скриньки.

Вимоги до кандидатів:
 
— громадянство України;
— вища освіта;
— знання Конституції України, Закону України «Про Національну поліцію», Закону України «Про запобігання корупції» та КУпАП
— вільне володіння українською мовою.
 
Для отримання більш детальної інформації звертатись до Гребінківського ВП ГУНП в Полтавській області, за м.т. 0504053202 або безпосередньо за адресою м. Гребінка, вулиця Магістральна,16.

Схожі матеріали:
👁 920
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: Гребінка, дільничний офіцер, поліція




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ