Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.02.2013

На Полтавщині начальник відділу БНОН очолював групу наркоторговців


Злочинну групу в складі 13 осіб, які займалися виготовленням та реалізацією наркотичних засобів, очолював майор міліції


На Полтавщині начальник відділу БНОН очолював групу наркоторговців

Злочинну групу в складі 13 осіб, які займалися виготовленням та реалізацією наркотичних засобів, очолював майор міліції, начальник відділу БНОН Полтавського міського управління міліції.

Членів злочинного угруповання було затримано в Полтаві працівниками СБУ, повідомив на брифінгу прокурор Полтавської області Андрій Миронов.

"Було встановлено, що до злочинного угруповання входило чотири працівники міліції, серед яких начальник відділу БНОН Полтавського міського управління міліції, який очолював групу, та ще троє його підлеглих, а також 9 раніше судимих мешканців Полтави", - сказав він.

Миронов також повідомив, що наразі всі затримані знаходяться під вартою.

Задокументовано, що в грудні минулого року угруповання в іншому регіоні закупило наркотичних засобів на майже 400 тисяч гривень. За словами прокурора, оборот коштів тільки за 4 місяці склав більше 1 мільйона гривень. Відомо, що упродовж минулого року члени угруповання займалися виготовленням та збутом наркотичних засобів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінківському районі унаслідок зіткнення автомобілів травмовано трьох людей

На слід групи вийшли працівники СБУ. У затриманні злочинців брали участь близько 150 працівників, залучалися працівники з Києва, Харкова, Дніпропетровська, Кременчука.

Під час досудового розслідування було виявлено дві нарколабораторії. Одна знаходилася в орендованому гаражі, інша - у приватному будинку одного з членів групи. Під час обшуків, за даними прокурора Полтавської області, було вилучено близько 160 тисяч гривень, отриманих внаслідок продажу наркотичних речовин, зброю та боєприпаси.

Сам же майор міліції, який стояв на чолі угруповання, працював в органах з 2003 року, а на посаді начальника відділу БНОН міського управління міліції знаходився із 2009 року.

Укрінформ


Схожі матеріали:
👁 1526
Категорія: Актуально
Теги: злочинна група, полтава, СБУ, міліція. наркотики




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ