Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.11.2015

На Полтавщині затримали чоловіка який викрав однорічного хлопчика


31-річний чоловік вимагав у своєї столичної співмешканки 40 тисяч гривень за її 1-річного сина, якого викрав і вивіз на Полтавщину


На Полтавщині затримали чоловіка який викрав однорічного хлопчика17 листопада 23-річна жителька міста Вишневе Києво-Святошинського району поїхала у справах, залишивши однорічного сина вдома з співмешканцем. Згодом останній, з яким вона проживала півроку, зателефонував їй і повідомив, що забрав хлопчика, а поверне тільки за грошову винагороду – 40 тисяч гривень.

 У результаті проведення оперативно-розшукових заходів силові відомства затримали зловмисника на Полтавщині, – йдеться на сайті mvs.gov.ua. У пошуках зловмисника брали участь столичні та полтавські поліцейські, СБУ та прокуратура.

 – Затриманий – житель Лубенського району, – повідомив Юрій Сулаєв, речник ГУ Нацполіції у Полтавській області. – У столиці він переховувався від правоохоронців за розбій. Так як це було викрадення і взяття в заручники людини, до операції задіювались СБУ та прокуратура. Отримавши повідомлення про викрадення хлопчика цією особою, почали оперативно-розшукові заходи. Знайшли зловмисника в Лубенському районі. Дитину передали матері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Лубенщині поліцейські знайшли та повернули власнику викрадений мопед

 Наразі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст.147 (захоплення заручників) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває. Чоловіку загрожує позбавлення волі від 7 до 15 років.

Схожі матеріали:
👁 947
Категорія: Актуально
Теги: хлопчик, Викрадення, Полтавщина, дитина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ