Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.05.2018

Нарада директорів загальноосвітних та позашкільних навчальних закладів Гребінківщини


З питанням щодо організації обліку дітей шкільного віку виступила головний спеціаліст відділу Зінченко В. А


Нарада директорів загальноосвітних та позашкільних навчальних закладів Гребінківщини8 травня в приміщенні Гребінківської ЗОШ №4 проведено нараду директорів загальноосвітних та позашкільних навчальних закладів за участю заступника міського голови Волошина В. А.

Завідуюча методичним кабінетом Олійник Н. В. озвучила присутнім особливості проведення ЗНО в 2018 р.

Виконуюча  обов’язки начальника відділу освіти Кудрик О. П., поінформувала про нові правила набору до 1-го, до 5-го та 10-го класів. Та оголосила результати атестації педагогічних працівників у 2017-2018 навчальному році.

З  питанням щодо організації обліку дітей шкільного віку виступила головний спеціаліст відділу  Зінченко В. А. Також  були висвітлені результати перевірки ділової  документації в ЗЗСО та подані рекомендації, щодо її правильного заповнення.

З висновками щодо проведеного моніторингу виступили методисти методичного кабінету, де висвітлили рівень знань учнів та висунули свої пропозиції, щодо покращення якості знань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заходи патріотичного спрямування для користувачів бібліотеки

Також заслухали завідуючу ЗДО «Теремок» Вихрань С. В. та завідуючу ЗДО «Веселка»  Скитську А. О., які прозвітувались про проведену  методичну роботу в своїх закладах.

З доповнення про опорні школи виступив заступник міського голови Волошин В.А. Наприкінці засідання було оголошено дату відвідин логопедом та завідуючою ПМПК Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ст. (11 травня), та оголошено про тренінг з медіа-освіти який відбудеться 11 травня в приміщенні  Гребінківської гімназії.


Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради


Схожі матеріали:
👁 985
Категорія: Шкільний екран
Теги: нарада, ЗОШ №4, Відділ освіти




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ