Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.04.2018

Нарада у міського голови


Міський голова доручив приділити особливу увагу прибиранню територій


Нарада у міського голови17 квітня відбулась щотижнева оперативна нарада з начальниками відділів, керівниками комунальних підприємств, в.о. старост. Нараду провів міський голова Віталій Колісніченко, який одразу поставив завдання по активізації робіт з благоустрою Гребінківської ОТГ.

Нагадуємо, що з 13 квітня 2018 року оголошено місячник чистоти, впорядкування, озеленення та благоустрою міста та сіл Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади. Міський голова доручив приділити особливу увагу прибиранню територій, які закріпленні за установами соціальної сфери, підприємствами залізничного транспорту та фізичними особами-підприємцями, наголосивши при цьому, що наведення порядку – це спільна справа всіх жителів громади.

Начальник Гребінківського комбінату комунальних підприємств О. Бунько прозвітував про проведені роботи з прибирання та благоустрою міста, зокрема: підмітання та очищення об'єктів благоустрою; перевезення вуличного змету; згрібання та перевезення опалого листя. Віталій Іванович закликав учасників наради звертатись до громадян із проханням не виносити побутове сміття на тимчасові купи опалого листя, які вивозять комунальні служби. Про стан наведення благоустрою у сільських населених пунктах громади прозвітували присутні на нараді в.о. старост І.Малярик та С. Єфременко.

За підсумками наради були дані відповідні доручення щодо вирішення актуальних питань життєдіяльності громади на поточний тиждень.
 

Нарада у міського голови


Нарада у міського голови


Схожі матеріали:
👁 798
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: міський голова




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ