Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.10.2015

Нарада завідуючих ДНЗ


На сьогодні в районі функціонує 15 дошкільних навчальних закладів, в яких виховується 633 дітей


Нарада завідуючих ДНЗ9 жовтня 2015 року в залі засідань відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА   відбулася нарада завідуючих дошкільних навчальних закладів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підприємствам на Полтавщині держава компенсувала 54,5 мільйона гривень

В ході наради були розглянуті такі питання:
Аналіз роботи ДНЗ  по охопленню дошкільною освітою .

Контроль за організацією харчування  в ДНЗ району ( Інструкція   щодо організації харчування  дітей в ДНЗ, затверджена наказом  МОН   від  17.04.2006 року № 298\227)

Підготовка   та порядок проведення   атестації  педагогічних працівників в 2015 – 2016 навчальному році.

Про проведення Тижня безпеки дитини в дошкільному навчальному закладі.

Організація роботи  з питань охорони праці  та безпеки життєдіяльності  у дошкільних начальних закладах.
Перед завідуючими  виступила інженер господарської групи Хребет В.П., яка зачитала наказ  відділу освіти, молоді та спорту  Гребінківської  РДА  № 90 від 05.10.2015 року «Про проведення  Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності  в дошкільних, загальноосвітніх  та позашкільних навчальних  закладах освіти району» та план заходів щодо проведення 

Тижня. Валентина Петрівна звернула увагу завідуючих на  ведення  документації з охорони праці в дошкільних навчальних закладах, ознайомила з графіком перевірок  на жовтень  місяць  по  питанню організації безпеки життєдіяльності в дошкільних навчальних закладах.

Методист РМК Дикий В.Г. в своєму виступі детально зупинився на опрацюванні Типового положення   про атестацію  педагогічних працівників.  Тищенко Л.І., методист з дошкільного виховання, проаналізувала  облік дітей дошкільного віку  та охоплення дітей дошкільною освітою. На сьогодні в районі функціонує 15 дошкільних навчальних закладів, в яких виховується 633 дітей.

Схожі матеріали:
👁 1355
Категорія: Актуально
Теги: ДНЗ, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ