Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.03.2024

Нові роутери від Acer вже почали продавати в Україні: особливості моделей та ціни


До нових роутерів можливо під’єднати до чотирьох гаджетів водночас


бездротовий роутер

Відомий виробник побутових приладів Acer знову з’явився на полицях українських техномаркетів. Цього разу, компанія почала продажі бездротових роутерів Vero та Predator. Згідно з повідомленням пресслужби бренду, ці маршрутизатори мають три діапазони Wi-Fi 6E та величезну пропускну здатність - 7.8 Гбіт/с. Завдяки цьому, грати в азартні ігри від,  наприклад, Ельслотс стане більш зручно та швидко.

Технічні можливості новинок

У повідомленні виробника зазначено, що до нових роутерів можливо під’єднати до чотирьох гаджетів водночас. При цьому, зона покриття коливатиметься від 465 до 930 квадратних метрів залежно від кількості mesh-пристроїв (2 або 4 відповідно).

Серед інших особливостей роутерів є:
  • Чипсет MediaTek A53 на чотири ядра;
  • “Оперативка” на 1 Гб та модуль - 4Гб;
  • У моделях “Предатор” міститься нова система домашнього захисту;
  • А, Connect Vero W6m здобув відповідність до європейського стандарту кібербезпеки EN 303 645 (RED).
Окремо, “Предатори” мають індикаційні датчики різних кольорів, які показують рівень сигналу. А, Конект Веро має мінімум дизайнерських рішень. Всі три пристрої вже є у продажі українських магазинів техніки.

Назви бездротових маршрутизаторів та їхня вартість

бездротовий роутер

Роутери Predator Connect W6 та Connect W6d є більш наочними та дозволяють правильно підлаштувати антени. Це забезпечується світлодіодними індикаторами, що мають різні кольори. Щодо Connect Vero W6m, він має невеликий розмір, включає 30% переробленого пластику та підійде для будь-яких приміщень завдяки мінімальному дизайну. До речі, останній йде у компактній коробці, яку можливо відправити на вторинне перероблення. А стосовно розцінок, ці три позиції сьогодні коштують: 7 399, 9 999 та 11 799 принагідно.

Схожі матеріали:
👁 172
Категорія: Прес-реліз
Теги: компанія почала продажі бездротовий, Відомий виробник побутових приладів




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ