Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.10.2016

Один єдиний раз: Ассоль представила кліп на пісню Тетяни Решетняк


Українська співачка Ассоль презентувала новий відеокліп на пісню Один єдиний раз


Один єдиний раз: Ассоль представила кліп на пісню Тетяни РешетнякУкраїнська співачка Ассоль презентувала новий відеокліп на пісню Один єдиний раз.

3 жовтня відбулася прем'єра кліпу Ассоль Один єдиниій раз. Музику і слова пісні написала співачка Тетяна Решетняк. Вона як ніхто вміє передавати щирі переживання і глибокі жіночі почуття в піснях.

Автором ідеї відеокліпу виступила Ассоль. Саме краса природи стала кращими декораціями переживань співачки і справжнім відображенням її внутрішнього стану. А втілити ідею в життя допоміг режисер відеокліпу Володимир Якименко.

Зйомки проходили на Західній Україні, у неймовірно мальовничій місцевості, в селищі Урич, яке розташоване на території Національного парку Сколівські Бескиди. Щоб відобразити шалену красу сходу сонця, знімальний день команда розпочинала о другій годині ночі і працювала понад три доби з денними перервами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новый клип Глюкозы: певица устроила разборки с бывшим посреди улицы

Одним із елементів кліпу став талісман Ассоль, з яким вона не розлучається з п'яти років – кулон із літерою А. Уже понад 15 років талісман супроводжує Ассоль і допомагає їй долати будь-які труднощі. У відеокліпі Ассоль символічно піднімається на вершину, йде до своєї заповітної мрії, незважаючи на біль і непросте кохання. Таким чином вона показує, надихає і доводить, що для сильної і незалежної жінки можливо все.

Дивись новий кліп Ассоль – Один єдиниій раз:
 
 



Схожі матеріали:
👁 1015
Категорія: Відео-калейдоскоп
Теги: Один єдиний раз, Катя Гуменюк, Ассоль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ