Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.03.2024

Особливості архівних шаф для офісу


При виборі архівної/офісної шафи звертайте увагу на функціональні особливості моделі


шафа металева канцелярська

У будь-якому офісі та навчальному закладі, медичному закладі та бібліотеці є архівна шафа. Вона слугує для впорядкованого зберігання документів. Головна особливість конструкції в тому, що відстань між полицями відповідає висоті стандартних папок архіву. У деяких моделях полиці можна регулювати по висоті.

Особливості конструкції

Будь-яка шафа металева канцелярська виготовляється відповідно до вимог ГОСТ. Виконується зі сталі та має порошкове покриття для естетичного вигляду та захисту від корозії. Стінки, дно та верхня частина фіксуються нерухомо кріпильними з'єднаннями. Усередині встановлюється одна або кілька полиць, залежно від висоти конструкції. З лицьового боку архівної шафи кріпиться одна або дві дверцята. Врізний замок має бути обов'язковим, щоб обмежити доступ сторонніх осіб до документації.

Параметри вибору

Габарити. Враховуються в першу чергу, оскільки саме вони визначають місткість конструкції і те, чи увійде архівна шафа до приміщення. Для порівняння: модель з розмірами 1830х915х370 мм містить до 60 папок-реєстраторів з документацією, а модель з розмірами 1830х472х458 мм – до 30 папок.

Кількість полиць. Важливо для структурування архіву, наприклад, для розподілу папок на категорії чи періоди. У різних шафах може бути від однієї до чотирьох полиць (вважаються лише вставні полиці). Дно шафи також може використовуватися для зберігання папок. Деякі виробники вказують допустиме вагове навантаження на кожну полицю, наприклад до 60 кг.

Колір. Зазвичай шафи для архіву забарвлюють у нейтральні кольори – білий чи сірий. Вони чудово впишуться в будь-який інтер'єр.

Функціональні особливості архівних шаф для офісу

При виборі архівної/офісної шафи звертайте увагу на функціональні особливості моделі:
  • Місткість окремих полиць та шафи в цілому – від цього показника залежить, скільки стандартних папок можна розмістити на одній полиці або шафі.

  • Рівень вогнестійкості – показник, що визначає, скільки часу без пошкодження вмісту витримає шафа у вогні.

  • Граничне навантаження на полицю визначає обсяг розміщених на одній полиці документів.

  • Глибина — важлива габаритна характеристика, від якої залежить, чи шафа поміститься в невеликий кабінет, офіс або архів.

  • Граничне навантаження на верхню полицю - це обов'язковий параметр, який є важливим, якщо поверх шафи планується встановлювати антресоль.
шафа металева канцелярська

У інтернет-магазині «АЛЮР ТРЕЙД» можна купити шафу для зберігання архіву. Вибирайте відповідну за параметрами модель. Нехай усі документи будуть в порядку та в повній безпеці!

Схожі матеріали:
👁 496
Категорія: Прес-реліз
Теги: шафа металева, шафа металева канцелярська




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ