Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.06.2022

Overair випустить повітряне таксі Butterly eVTOL на 5 пасажирів у 2023 році


Цьогорічний прототип Butterfly розрахований на п'ять пасажирів плюс пілот і він зможе розвивати максимальну швидкість 320 км на годину


повітряне таксі Butterly eVTOL на 5 пасажирів

Компанія Overair, розробник електричних систем вертикального зльоту та посадки eVTOL, оголосила про отримання додаткового фінансування у розмірі 145 мільйонів доларів від фахівців з авіаційних технологій Hanwha Systems та Hanwha Aerospace. На додаток до своїх постійних інвестицій, Hanwha поставить електродвигуни та акумуляторні батареї для прототипів Butterly eVTOL Overair, які мають піднятися в небо у 2023 році.

Overair - це передовий спеціаліст з повітряної мобільності, що базується в Санта-Ана, штат Каліфорнія, який був виділений з Karem Aircraft у 2020 році. Його команда використала багаторічний спільний аерокосмічний досвід для розробки флагманського eVTOL Overair.

Цьогорічний прототип Butterfly розрахований на п'ять пасажирів плюс пілот і він зможе розвивати максимальну швидкість 320 км на годину – і все це при мандрівці близько 160 км на одній зарядці. Overair сподівається запустити eVTOL у виробництво, де він зможе служити альтернативним транспортом у перевантажених мегаполісах.

повітряне таксі Butterly eVTOL на 5 пасажирів
 

Overair поділилася новинами про свої останні інвестиційні фонди в прес-релізі, який включає співпрацю в галузі досліджень та розробок зі своїми інвесторами - Hanwha Systems та Hanwha Aerospace. Сунгчул Ео, генеральний директор Hanwha Systems, розповів про рішення інвестувати в Overair та її технологію eVTOL, - «Основні принципи Hanwha для розвитку нового бізнесу полягають у тому, щоб зосередитися на «підривних інноваціях», які можуть змінити ринкові та технологічні тенденції на основі своїх Основні можливості. Відповідно до основних видів діяльності, Hanwha вибирає підприємства, які «змінюють правила гри», які дійсно можуть досягти успіху в майбутньому, і транспортний засіб eVTOL є однією зі змін правил гри».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовий автомобіль Wilder пропонує дистанційне керування ним та його зброєю віддалено за допомогою пульта

Butterfly використовує чотири великі гвинти, які повільно обертаються при зависанні та ще повільніше при русі, споживаючи лише частину доступної потужності двигуна, забезпечуючи при цьому додаткову вантажопідйомність та запас потужності. Гвинти, що повільно обертаються, також виробляють значно менше шуму.


повітряне таксі Butterly eVTOL на 5 пасажирів
 

На додаток до своїх інвестицій, Hanwha планує надати електродвигуни та акумуляторні батареї для прототипів Overair eVTOL, які знаходяться на шляху до початку випробувальних польотів у другій половині 2023 року.

Схожі матеріали:
👁 427
Категорія: Технології
Теги: повітряне таксі, eVTOL




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ