Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.05.2019

Перевірка і діагностика б/у авто при купівлі


Допомога при підборі авто


Нерідко, нехтуючи перевіркою автомобіля перед угодою купівлі-продажу і втрачаючи пильність, можна опинитися в досить неприємному положенні, і це м'яко сказано. У передчутті обновки після підбору авто, прагнучи якнайскоріше стати власником бажаного засобу пересування, віддавши продавцеві гроші і оформивши машину, багато хто отримує натомість звичайну "нерухомість".

Послуги компанії Авто Профі

Щоб ризик придбання автомобіля, вживаного, зводився до нуля, краще звернутися до компетентних фахівців перевіреного сервісу, а саме: до компанії Авто Профі https://auto-profi.in.ua/pomosh-avtoeksperta/. Вони проведуть трьохетапну діагностику:


Діагностування при купівлі і підборі
 

Первинну - перед купівлею

Підбір авто за параметрами стартує з самої елементарної дії - прозвону складових машини, що цікавить, і чітко поставлених питань продавцеві. Діагностування засобу пересування на початкових етапах угоди допоможе виявити в нім основні неполадки. Ось тому через первинний підбір авто можна дізнатися, чи є в наявності сервісна книга, який рік випуску транспортного засобу і чи проходило воно чергове фарбування, і так далі

Фахівці компанії намагаються заздалегідь з'ясувати усю інформацію у продавців уживаних машин, щоб гарантувати безпеку пересування техніки після підбору авто.

Виїзд, огляд

Здійснюючи підбір авто Авто Профі особисто виїжджають і оглядають уживану техніку. Спочатку перевіряється товщина лакофарбного покриття, по якій можна зробити висновок відносно перефарбовування деталей кузова або рихтування. За допомогою приладу не завжди на 100% приділяють, чи піддавалася нова деталь фарбуванню, або попереднє покриття знімалося до металу, а потім наносилося свіжіше.

Прилад покаже, що підбір авто за параметрами, наприклад, товщині ЛКП відповідає нормативам, тому на фарбовану деталь ніхто не зверне уваги.

Потім фахівці сервісу з підбору Авто Профі діють згідно з пунктами чек-листа. Їх дії включають:
  • Огляд наявних болтів під капотом і на дверях, на наявність слідів втручання.
  • Перевірку якості стекол, їх маркування, виробника.
  • Огляд загального стану салону на наявність потертостей, пропалений від сигарет. Іноді техніка, використовувана для підбору авто за параметрами, знаходиться в страшенно неакуратному стані, тому тільки клієнт вирішує - везти її на сервіс або ні.
  • Прослуховування двигуна, перевірку запітніння, зовнішнього стану ременів, рівня рідин.
  • Вивчення сервісної історії, накладних, відповідності пробігу з періодичністю технічного обслуговування.
  • Комп'ютерну діагностику з підключенням різних видів устаткування. Покупець відразу бачить усі неполадки машини і може прийняти правильне рішення.
  • Діагностику на СТО.

Діагностування при купівлі і підборі Авто Профі

Фахівці Авто Профі радять своїм клієнтам не нехтувати перевіркою транспортного засобу на дилерській станції конкретної марки. Тут щодня працюють з машинами одного виду і досконально знають усі про специфіку сервісного обслуговування. Тому підбір авто за параметрами набагато спроститься.

Багато поточних власників машини, яка ще мала аварійне минуле, економили на її ремонті.

Тому співробітники Авто Профі проводять трьохетапну перевірку, що включає діагности:
  • ходовій частині;
  • комп'ютерну;
  • перевірку ЛКП.
В процесі підбору Авто Профі також дуже до речі виявиться перевірка на розвал-сходження коліс. Тільки після виконання цих діагност можна отримати чітке уявлення про засіб пересування, відкладений для купівлі.

Адже отримується автомобіль б/у, а цей досить ризикований захід. Головне, що ви отримаєте повну інформацію про поточний стан техніки, що є відмінним приводом для торгу з продавцем.

Схожі матеріали:
👁 611
Категорія: Прес-реліз
Теги: автомобіль, експерт, діагнозтика




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ