Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.06.2019

Портативна акустика - музика завжди і скрізь з вами


Ключові моменти правильного вибору портативної акустики


Завдяки стрімкому технічному прогресу все більше з'являється пристроїв, головна особливість яких мобільність. Портативна акустика в інтернет-магазині Denika.ua не виключення. Погодьтеся, як зручно слухати музику скрізь удома, на вулиці, на відпочинку, у відрядженні. Саме для цього і призначена портативна акустика або блютуз-колонка. Для підключення і прослуховування музики можна використати будь-який електронний пристрій з блютуз інтерфейсом: телефон, планшет, плеєр, ноутбук.


Ключові моменти правильного вибору портативної акустики
 

Ключові моменти правильного вибору портативної акустики

  • Подумайте, для яких цілей в основному ви плануєте купувати портативну акустику. Якщо просто послухати музику вдома, наприклад, то можна придбати і недорогу модель. Для якісного звучання на великій території, природі варто вибрати модель із вбудованим сабвуфером.

  • Якість звучання, величина гучності безпосередньо залежить від потужності динаміків. У інтернет-магазині Denika.ua є недорогі моделі від 1,5 Вт і солідні варіанти з сабвуфером до 40 Вт.

  • Краще вибирати модель з великою кількістю інтерфейсів для підключення різних пристроїв.

  • Якісніший стереозвук буде у портативної акустики з двома динаміками. Ваші улюблені композиції звучатимуть яскравіше, насичено.

  • При виборі зверніть увагу на верхній і нижній поріг частоти відтворення. Чим більше буде значення першого параметра, тим м'якше буде звучання. Відповідно, баси будуть густіші, якщо нижній поріг більший.

  • Моделі з більшою потужністю, сабвуфером будуть габаритніші і трохи важчі.

  • Рекомендуємо вибирати портативну колонку з додатковими "фішками", які збільшують її функціональність і роблять універсальнішою. Наприклад, наявність можливості підключення флеш-накопичувача або порту для прочитування мікро CD карт пам'яті. Зручна функція спікер фон дозволить використати акустику, як мобільне облаштування зв'язку. Вбудований FM-тюнер дозволить слухати радіо де завгодно.
Універсальний, автономний, компактний гаджет відрізняється безліччю дизайнерських варіацій, конструкцій, функцій. У інтернет-магазині Denika.ua ви зможете вигідно придбати вподобаний вам девайс. Усі моделі, представлені тут відрізняються високою якістю, помірною вартістю. Вам завжди допоможуть з вибором досвідчені консультанти. Доставляється товар по усій Україні в максимально короткі терміни перевіреними поштовими службами.

Схожі матеріали:
👁 603
Категорія: Прес-реліз
Теги: музика, Портативна акустика, портативна колонка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ