Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.12.2019

Позачергова 28 сесія міської ради (6 грудня 2019 року)


На сесії були присутні 17 депутатів міської ради.


5 грудня під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулася 28 позачергова сесія Гребінківської міської ради. На сесії були присутні 17 депутатів міської ради.


Позачергова 28 сесія міської ради (6 грудня 2019 року)


В ході засідання були розглянуті наступні питання:
 
1. Про внесення змін до Переліку об’єктів, що фінансуються у 2019 році за рахунок залишку коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, що утворився на кінець 2018 року.

2. Про затвердження додаткового проекту Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади, що фінансується за рахунок субвенції з державного бюджету на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році.

3. Про внесення змін до рішення 16 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання від 24.01.2019 року № 541 «Про затвердження Плану соціально-економічного розвитку Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».

4. Про внесення змін до Програм Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

5. Про внесення змін до бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

6. Про затвердження Плану діяльності Гребінківської міської ради з підготовки регуляторних актів на 2020 рік.

7. Про заходи щодо паспортизації дитячих ігрових майданчиків.

У різному депутат міської ради Олександр Ільчук запросив всіх присутніх на концерт заслуженої артистки України, нашої землячки Олени Білоконь, який відбудеться 7 грудня у міському будинку культури.

Заступник міського голови Володимир Зінченко звернувся до депутатів із запрошенням на захід для представників ОСББ, ЖБК та інших співвласників багатоквартирних будинків громади, який відбудеться 20 грудня об 11.00 у приміщенні міської ради. Захід буде проведено в рамках спільного проекту ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES).

На цьому 28 позачергову сесію було закрито. Зі всіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради у розділі документи.

Схожі матеріали:
👁 625
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: міська рада, сесія, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ