Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.08.2017

Правоохоронці закликають громадян долучитися до протидії злочинам у сфері паливно-енергетичного комплексу


Поліція Полтавщини закликає громадян долучитися до протидії злочинам у сфері паливно-енергетичного комплексу


Правоохоронці закликають громадян долучитися до протидії злочинам у сфері паливно-енергетичного комплексуУвага! Шановні мешканці Гребінківщини!

Із метою запобігання злочинам у сфері паливно-енергетичного комплексу, а саме: пошкодження об’єктів магістральних нафто- газо- та нафтопродуктопроводів НАК «Нафтогаз України» (несанкціоновані врізки, крадіжки вуглеводнів та інші кримінальні правопорушення, вчинені на об’єктах НАК «Нафтогаз України»), поліція Полтавщини закликає всіх небайдужих громадян повідомляти про відомі їм факти протиправної діяльності у вказаній галузі, про осіб, які можуть бути причетні до їх скоєння, а також про місця несанкціонованого втручання в нафтогазоконденсатопроводи за номером телефону: +38 (098) 710-76-88 (управління карного розшуку ГУНП в Полтавській області).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через дитячі пустощі з вогнем на Гребінківщині виникла пожежа

Конфіденційність гарантується.

Громадянам, які нададуть інформацію, що допоможе запобігти,припинити або розкрити кримінальне правопорушення, товариство з обмеженою відповідальністю «Альфа Щит» гарантує грошову винагороду.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

Схожі матеріали:
👁 786
Категорія: Актуально
Теги: паливно-енергетичний комплекс, злочин




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ