Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.02.2024

Реактивний безпілотник-камікадзе NEM-600, точність потрапляння до 1,5 м, максимальна швидкість 450 км/год


NEM-600 є реактивним безпілотником літакового типу з низькорозташованим крилом


Реактивний безпілотник-камікадзе NEM-600

Компанія Hades Defense Systems показала свій новий реактивний безпілотник NEM-600, призначений для ураження широкого спектру броньованих цілей. Як повідомили у компанії, всі випробування NEM-600 вже завершено і безпілотник готовий до серійного виробництва.

NEM-600 є реактивним безпілотником літакового типу з низькорозташованим крилом, повітрозабірники видно з обох боків фюзеляжу. БПЛА оснащений горизонтальним хвостовим оперенням та вертикальним кермом напрямку. Реактивний двигун встановлений у хвостовій частині безпілотника.

БПЛА може запускатися з катапульти і використовуватися як дрона-камікадзе. NEM-600 також може злітати і приземлятися на злітно-посадкові смуги, використовуючи триколісне шасі, що забирається.

Безпілотник-камікадзе NEM-600 оснащений бойовою кумулятивною частиною в носовій частині і здатний пробивати до 800 мм катаної гомогенної броні. За словами розробника, його можна використовувати у всіх сценаріях, включаючи міську забудову, а також у будь-яких погодних умовах. Точність влучення становить менше 1,5 метрів, що забезпечує мінімальні побічні ушкодження при ураженні точкової мети.


Реактивний безпілотник-камікадзе NEM-600
 

NEM-600 має розмах крил 3,5 метра, також доступна версія із розмахом крил 2,5 метра. Маючи максимальну швидкість 450 км/год, максимальну висоту польоту 6000 метрів, дальність зв'язку 50 км і дальність польоту 70 км, безпілотник підходить для тактичних операцій на коротких дистанціях і знищення стратегічних цілей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наземний робот Milrem Robotics THeMIS оснастили боєприпасами, що барражують, EDGE Hunter SP

Такі можливості, як баражирування поблизу мети, заздалегідь запрограмовані траєкторії польоту, автопілот і керований політ, роблять NEM-600 універсальною системою, що легко розгортається.


Реактивний безпілотник-камікадзе NEM-600
 

Безпілотник здатний здійснювати високошвидкісний політ на гранично малій висоті, огинаючи місцевість, що запобігає його виявлення радарами супротивника. Компактний корпус безпілотника, повністю виготовлений з радіопоглинаючого матеріалу, а також використання ізоляції всіх внутрішніх металевих та електронних компонентів, сприяють зниженню його радіолокаційної помітності.

Схожі матеріали:
👁 180
Категорія: Технології
Теги: дрон-камікадзе, реактивний безпілотник, БПЛА, ударний безпілотник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ