Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.09.2020

Реєстрація комерційних організацій


Реєстрація комерційних організацій є найбільш затребуваною послугою на ринку юридичних послуг.


Підприємці повинні чітко усвідомлювати, що реєстрація комерційної організації - не примха, а необхідність. Реєстрація комерційної організації потрібна тоді, коли учасниками і організаторами бізнесу є відразу кілька фізичних осіб, між якими здійснюється розподіл прибутку. Юридична компанія ІНТАЄР надає весь спектр послуг в сфері реєстрації комерційних організацій.

Реєстрація комерційних організацій є найбільш затребуваною послугою на ринку юридичних послуг.



Реєстрація комерційних організацій
 

Найпоширеніша форма ведення бізнесу для комерційної діяльності - це товариство з обмеженою відповідальністю (ТОВ). Процес створення ТОВ строго регламентований. Існують суворі вимоги до порядку заповнення та оформлення реєстраційних та інших документів, при цьому дані вимоги періодично зазнають змін. Саме тому настільки важливо юридично грамотний супровід процедури створення компанії.

До початку процедури реєстрації необхідно визначитися з найменуванням, складом учасником і кандидатурою керівника (директора), видами діяльності, обов'язково вибрати і підтвердити юридичну адресу - адресу місцезнаходження створюваної організації, що вказується при її реєстрації.

Реєстрація комерційних організацій включає в себе складання статуту і розробку інших установчих документів, розгляд і підписання їх учасниками створюється комерційної організації, засвідчення підписів у нотаріуса, подачу в органи реєстрації всього комплекту необхідних документів і отримання необхідних документів і свідчень.

Далі йде розробка печатки організації, отримання кодів статистики, відкриття розрахункового рахунку в банку і повідомлення податкових і позабюджетних страхових органів. Крім того, певний обсяг документів знадобиться і для засновників комерційної організації: ксерокопії паспорта, свідоцтва про постановку на облік в податковому органі, розподіл часток в установчому капіталі, дані про юридичну особу (банківські реквізити, свідоцтво про реєстрацію, установчі документи).

Фахівці  юридичної компанії ІНТАЄР в найкоротші терміни здійснять підготовку установчих документів та інших документів, необхідних для реєстраційних дій, у відповідність до вимог законодавства.

З огляду на достатню складність процедури реєстрації комерційної організації в плані підготовки повного комплекту документів та їх правильного оформлення, дане питання краще довірити досвідченому юристу, який зробить процедуру реєстрації організації максимально комфортною для Вас.

Схожі матеріали:
👁 593
Категорія: Прес-реліз
Теги: Реєстрація комерційних організацій, юридичні послуги, юридична компанія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ