Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.03.2022

Що таке просування сайту?


Просування можна розбити на 9 етапів різної складності та обсягу


Що таке просування сайту?

Яким би не був добрим та інформативним web-ресурс, без якісного білого сео просування він ніколи не потрапить у «ТОП».

Просування – комплексний пакет заходів, вкладених у певну мету. Тобто, ефективне та досить швидке просування сайту, компанією. EMBO Studio https://embo.com.ua/ та пошукова оптимізація – це дії спеціаліста, спрямовані на заняття сайтом «ТОПових» позицій, з метою максимального збільшення переглядів/підписників/клієнтів та, природно, покращення фінансового добробуту власника.

Всі знають, що просування сайтів у будь-якій сфері діяльності призводить до значного зростання продажів. Не кожен знає тонкощі технології просування, і як ефективно підняти позиції.

Алгоритм лояльності до сайтів пошукових систем регулярно змінюється, тому тільки професійна підтримка зможе вивести та утримувати сайт у «ТОПі-3», 5 або 10. У дуже рідкісних випадках людина далека від віртуальних наук, враховуючи основні принципи просування, може досягти успіху у створенні та просування сайту в «ТОП-10», доклавши достатньо часу, грошей, розуму та терпіння.

Скільки коштує просування сайту?

Рівень конкуренції в ніші вашого бізнесу, запити по яких потрібно просуватися, їх кількість, регіон просування, вік сайту, його технічний стан, кількість сторінок, що просуваються, тип сайту, на чому зроблений сайт, як якісно та ін.

Як просувати просувати?

Просування можна розбити на 9 етапів різної складності та обсягу, покроково:
  • визначення мети просування;
  • Регіональність просування, тобто. де просуватимемося;
  • глибокий аналіз та пошуковий аудит, якості web-сайту конкурентів та Вашого сайту;
  • підбір ключових запитів, аналіз та формування ядра запитів або семантичного ядра ресурсу;
  • визначення найбільш релевантних сторінок під семантичне ядро;
  • внутрішня та зовнішня оптимізація;
  • збільшення ваги сторінок, що просуваються завдяки використанню посилальної маси;
  • підвищення конверсій (заходи підвищення конверсії, поліпшення юзабіліті);
  • фіксація результатів роботи, проведення необхідних закріплювальних робіт та інше;

Наповнення ядра SEO

Від правильного визначення та підбору ключових слів, які стануть ядром seo, залежить не тільки відношення пошукових ботів, але й вартість просування сайту, розкрутка односторінкового сайту або багатосторінкового.

Підготовка до підбору дієвих ключових слів здійснюється за допомогою інтерв'ювання власника або персоналу компанії/магазину web-ресурсу, детального вивчення продуктів, що пропонуються ресурсом. Також необхідно знати та вміти використовувати інструменти веб-майстра, сервіси просування сайтів, вміти розрахувати вартість за клік та знати такі специфічні програми, як Key Collector, Wordstat, Словодер, Rookee, багато інших. Необхідно вміти справлятися з текстовими редакторами, зокрема таблицями.

Отже, що таке просування сайту, які параметри треба враховувати при аналітичній роботі за запитами:
  • Тематика сайту: така, що не відповідає тематиці сайту, але така спокуслива високочастотний запит призведе до великої кількості відмов, що погіршить ставлення пошукових систем до сайту. Ключові слова повинні підбиратися відповідно до товарів/послуг, запропонованих на сайті.

  • Точна оцінка технічного стану сайту та відповідно вибір низько-, середньо- та високочастотних запитів.

  • Підбір тематичних запитів-масок (ключ із 2-3 слів) та відповідного шлейфу, які наповнять сео-ядро, зробивши його більш релевантним змісту сайту, вплинуть на просування.

  • Облік гео-залежності: людині з центру Киэва не захочеться їхати до тренажерної зали у Дарниці, отже, для такого сайту варто скласти ключ «тренажерний зал у Дарниці», а не просто «тренажерний зал». Регіональне просування правильно складеними ключами привабить цільовий трафік та потенційних клієнтів, збільшить глибину переглядів та, відповідно, пошукові машини оцінять поведінковий фактор позитивно. А це, своєю чергою, веде до посилення позицій у «ТОП» пошукової видачі.

У ключових словах і словосполученнях повинні бути відсутні як граматичні, так і морфологічні помилки, слід враховувати також деякі інші параметри та вимоги, добре відомі професіоналам.

Схожі матеріали:
👁 454
Категорія: Прес-реліз
Теги: Просування сайту




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ