Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.11.2019

Щотижнева апаратна нарада (26 листопада 2019 року)


Проводяться роботи з прибирання вулиць міста


26 листопада 2019 року відбулася щотижнева апаратна нарада.

Цапенко Л.В., секретар міської ради, зазначила, що 21 листопада 2019 року відбулося засідання 27 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання. Людмила Василівна відмітила, що 29 листопада 2019 року відбудеться щомісячна зустріч міського голови з громадою.


щотижнева апаратна нарада
 

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради Лисогор В.М. зазначила, що сьогодні відбудеться засідання виконавчого комітету. Валентина Миколаївна відмітила, що на спеціальний рахунок особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, надійшли кошти в повному обсязі з державного бюджету місцевим бюджетам для придбання житла. Відповідно до розподілу коштів державної субвенції для потреб Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади надійшли кошти в сумі 326616,0 грн., розпорядником яких є Управління соціального захисту населення Гребінківської районної державної адміністрації.

Начальник відділу освіти Радченко Л.М. повідомила, що триває проведення олімпіад з навчальних предметів, спортивних змагань та про заходи, які плануються провести наступного тижня.

Про проведену за минулий тиждень роботу у сфері житлово- комунального господарства доповів керівник комунального підприємства «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» Бунько О.М. Олексій Миколайович відмітив, що проводяться роботи з прибирання вулиць міста від опалого листя; прибирання несанкціонованих сміттєзвалищ, проводяться роботи щодо належного функціонування системи вуличного освітлення, продовжуються роботи з благоустрою за договором на території Почаївської сільської ради, інші поточні питання. Зазначив, які основні завдання ставлять на поточний тиждень.


щотижнева апаратна нарада
 

Ніколаєнко Р.В., начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» зазначив, що режим роботи центру зорієнтований виключно на потреби суб’єкта звернення: шість днів на тиждень, у тому числі у суботу, без обідньої перерви. Один день на тиждень – в четвер - прийом суб’єктів звернень проводиться до 20.00 години.

В приміщенні центру надання адміністративних послуг бажаючі можуть отримати необхідну інформацію, скориставшись інформаційними стендами або безпосередньо від адміністраторів центру. Робота Центру надання адміністративних послуг спрямована на реалізацію таких напрямків: спрощення процедури отримання адміністративних послуг, впровадження нових та прогресивних законодавчих ініціатив, забезпечення високого рівня сервісу обслуговування, шляхом дотримання високих стандартів надання адміністративних послуг, зменшення часових витрат на отримання послуг, створення комфортних зон для очікування, в тому числі для осіб з дітьми.

щотижнева апаратна нарада
 

За результатами наради були надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

Схожі матеріали:
👁 533
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: нарада, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ